ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

«Άλλος Άνθρωπος»: «Δεν τον είχα για τέτοιο άνθρωπο» λέει ο γαμπρός του Κ.Πολυχρονόπουλου

«Για μένα είναι καλός άνθρωπος»

«Άλλος Άνθρωπος»: «Δεν τον είχα για τέτοιο άνθρωπο» λέει ο γαμπρός του Κ.Πολυχρονόπουλου

Οι Αρχές ερευνούν και τις κινήσεις του γαμπρού του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου ο οποίος ελέγχεται για απάτη και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος από την Αρχή Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες.

 «Είναι κουνιάδος μου. Καλή σχέση έχω, δεν έχω τίποτα. Για μένα είναι καλός άνθρωπος. Δεν έχει χαλάσει η καρδιά μας ποτέ. Και με την οικογένειά του είναι αγαπητός» λέει μιλώντας στην κάμερα του LIVE News στο MEGA.

Για το πώς βρέθηκε το όνομά του μπλεγμένο στη συγκεκριμένη υπόθεση, αναφέρει: «Είχε μαζέψει κάτι χρήματα, είχε γεμίσει 6-7 νταλίκες πράγματα για να πάει στην Τουρκία. Ο κουνιάδος μου είχε κάποιο πρόβλημα. Και μου λέει μου δίνεις τον αριθμό να βάλουμε κανένα φράγκο να στείλουμε τις νταλίκες γιατί θα χαλάσουν τα πράγματα, είχα βοηθήσει κι εγώ στο πακετάρισμα.

Κάποια στιγμή με πήραν από την τράπεζα τηλέφωνο και μου είπαν έχουν μπει χρήματα στον λογαριασμό μου που δεν μπορείς να τα δικαιολογήσεις. Πάω και εγώ στην τράπεζα είπα ρε παιδιά τα χρήματα δεν είναι δικά μου, πάνε για τον άλλον άνθρωπο γιατί έχει θέμα.

Τους έδωσα το κινητό του συνεννοήθηκαν. Μετά από 4 μέρες με παίρνουν τηλέφωνο να πάω να πάρω τα χρήματα. Πήγα, τους είπα βάλτε τα χρήματα σε ένα φάκελο, σφραγίστε τα, τα έβαλα στον κόρφο μου, μπήκα κατευθείαν στο ιπτάμενο και πήγα τα λεφτά εκεί που έπρεπε να πάνε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και συνεχίζει ο Παύλος Τζίτζης: «Τα πήρε ο Πολυχρονόπουλος, από εκεί και πέρα δεν ξέρω τι κουμάντα έκανε. Αμέσως έκοψα την κάρτα που ήταν συνδεδεμένη με τον λογαριασμό. Ο λογαριασμός συνέχισε να υπάρχει. Δεν ξέρω για τον τζόγο, δεν έχω παίξει τέτοια πράγματα ποτέ στη ζωή μου. Μπλοκάρισα, δεν το πιστεύω. Δεν τον είχα για τέτοιο άνθρωπο. Ούτε να το σκέφτομαι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.