ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Αλμυρός: Συνελήφθη ο ληστής καταστήματος εστίασης και πρακτορείου ΟΠΑΠ

Μετά από ανθρωποκυνηγητό που κράτησε δυο εβδομάδες

Αλμυρός: Συνελήφθη ο ληστής καταστήματος εστίασης και πρακτορείου ΟΠΑΠ

Μετά από ανθρωποκυνηγητό που κράτησε δυο εβδομάδες, και αφού στο μεταξύ είχε διαπράξει και δεύτερη ληστεία, συνελήφθη το μεσημέρι της Κυριακής στη Λάρισα ο 37χρονος δράστης της ληστείας στον Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών του Αλμυρού Μαγνησίας.

Σε βάρος του 37χρονου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τον ανακριτή Βόλου, καθώς είχε ταυτοποιηθεί αμέσως μετά τη ληστεία που είχε διαπράξει στις 26 Φεβρουαρίου μαζί με τον 26χρονο συνεργό του σε ένα κατάστημα εστίασης του Σ.Ε.Α., όπου μπήκαν παριστάνοντας τους πελάτες. Τότε, ακινητοποίησαν τον υπάλληλο απειλώντας τον με μαχαίρι, άρπαξαν 7.500 ευρώ από τις ταμειακές μηχανές και από το γραφείο της επιχείρησης και τράπηκαν σε φυγή με μοτοσικλέτα που είχαν κλέψει από το Βόλο.

Ο 26χρονος συνελήφθη στις 5 Μαρτίου στην περιοχή της Αταλάντης στην Φθιώτιδα από αστυνομικούς της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων, ισχυρίστηκε ότι είναι χρήστης ναρκωτικών και ακολούθησε στη ληστεία τον 37χρονο που γνώρισε στη φυλακή για να εξασφαλίσει τη δόση του, αλλά κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και ενώ οι αστυνομικοί αναζητούσαν παντού τον 37χρονο, εκείνος μπήκε την προηγούμενη Κυριακή σε ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ στον Βόλο με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του και παριστάνοντας τον πελάτη, ακινητοποίησε την 29χρονη ιδιοκτήτρια με την απειλή μαχαιριού και άρπαξε 3.700 ευρώ από το ταμείο. Μετά την σύλληψή του, αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου κατηγορούμενος για ληστεία και παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.