ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Αμαλιάδα: Εφιαλτικές στιγμές για νεαρή κοπέλα – «Ανέβασαν» στο Tik Tok γυμνό βίντεο της όταν αρνήθηκε να πληρώσει

Την απείλησαν ότι αν δεν τους έδινε 100 ευρώ θα το ανέβαζαν στα κοινωνικά δίκτυα, διασύροντάς την

Αμαλιάδα: Εφιαλτικές στιγμές για νεαρή κοπέλα – «Ανέβασαν» στο Tik Tok γυμνό βίντεο της όταν αρνήθηκε να πληρώσει

Εφιαλτικές στιγμές έζησε μία κοπέλα στην περιοχή της Αμαλιάδας η οποία έπεσε θύμα εκδικητικής πορνογραφίας.

Όπως αποκαλύπτει το ilialive.gr, μία νεαρή από χωριό της περιοχής προσεγγίστηκε από αγνώστους στις 7 Ιουλίου, οι οποίοι την ενημέρωσαν ότι έχουν στην κατοχή τους γυμνό βίντεό της και αν δεν τους έδινε 100 ευρώ θα το ανέβαζαν στα κοινωνικά δίκτυα, διασύροντάς την.

Μετά το αρχικό σοκ, η νεαρή γυναίκα για να αποφύγει περαιτέρω προβλήματα, δέχθηκε να τους καταβάλλει το ποσό με την προϋπόθεση ότι το επίμαχο βίντεο θα καταστραφεί.

Οι δράστες ωστόσο επανήλθαν χθες, επαναλαμβάνοντας τις απειλές και ζήτησαν ξανά χρήματα.

Η κοπέλα αυτή τη φορά αρνήθηκε, και το βράδυ της Δευτέρας, αργά το βράδυ οι δράστες ανέβασαν το βίντεο στο Tik Tok, λέγοντας της και τη διεύθυνση στην οποία βρίσκεται αναρτημένο, για να επιβεβαιώσουν πως έκαναν πράξη την απειλή τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η υπόθεση ερευνάται από τις τοπικές αρχές αλλά έχει ενημερωθεί και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τις δικές της ενέργειες που αφορούν από τη μια στην προστασία του θύματος από το παράνομο υλικό, όσο και για τον εντοπισμό των δραστών μέσα από τα ηλεκτρονικά τους ίχνη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.