ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Αμαλιάδα: «Είχαμε σχέση για λίγο με την κουμπάρα» λέει η 24χρονη Ε.Μουρτζούκου – Συνεχίζεται το μυστήριο με τους θανάτους των βρεφών

«Η συγκεκριμένη κυρία υποτίθεται ότι με υποστήριζε»

Αμαλιάδα: «Είχαμε σχέση για λίγο με την κουμπάρα» λέει η 24χρονη Ε.Μουρτζούκου – Συνεχίζεται το μυστήριο με τους θανάτους των βρεφών

Η 24χρονη Ε.Μουρτζούκου, η οποία ήταν μάρτυρας  στους θανάτους των βρεφών στην Αμαλιάδα, μίλησε στην εκπομπή «Open Τώρα», όπου αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή λέγοντας πως για λίγο καιρό διατηρούσε ερωτική σχέση με την κουμπάρα της. 

Η νεαρή κοπέλα μίλησε στην εκπομπή και αναφέρθηκε στην Κατερίνα, την κουμπάρα της, που έχασε το παιδί της το 2021 και η Ειρήνη ήταν μάρτυρας. Η μητέρα του νεκρού βρέφους τότε δεν ανέφερε κάτι εις βάρος της 24χρονης, αλλά σήμερα βγαίνει στην τηλεόραση και αφήνει υπόνοιες.

Η Ειρήνη, λοιπόν, ξεκαθάρισε ότι διατηρούσε ερωτικό δεσμό με τη συγκεκριμένη γυναίκα που ήταν και κουμπάρα της, ενώ δήλωσε απορημένη για τον λόγο που συμπεριφέρεται με τέτοιο τρόπο σήμερα.

«Μετά από κάτι χρόνια με θυμήθηκε εμένα;», είπε και πρόσθεσε ότι «μείναμε αρκετό καιρό, μέχρι που με έφτασαν σε σημείο να σηκωθώ να φύγω από το σπίτι μου, δηλαδή. Είχαμε σχέση για λίγο και εκείνη είχε σχέση και με ένα αγόρι που έβγαιναν».

Επίσης, ανέφερε πως ο πατέρας του παιδιού της κουμπάρας είναι πλέον ο πατριός της.

«Είχε χωρίσει αρκετό καιρό πριν τον άνδρα που έκανε το παιδί. Είναι ο πατριός μου» είπε και σημείωσε: «Ο κύριος με τη γυναίκα έχουν ένα άλλο παιδάκι, το πρώτο που απέκτησαν. Αυτό το παιδάκι ζει και το μεγαλώνει ο άνδρας. Αυτή είναι η κουμπαριά που έχουμε».

Στη συνέχεια, ανέφερε για την κουμπάρα της και πρώην σύντροφό της: «Η συγκεκριμένη κυρία υποτίθεται ότι με υποστήριζε. Πέρυσι έλεγε άλλα και φέτος βγήκε και είπε άλλα. Γιατί με κατηγορείς; Τι σου έκανα;».

Με αφορμή την υπόθεση με τα νεκρά βρέφη στην Αμαλιάδα, ο Κωνσταντίνος Δούρος, καθηγητής παιδιατρικής πνευμονολογίας, μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό σχετικά με τον όρο της «διάμεσης πνευμονίτιδας» λέγοντας χαρακτηριστικά πως «Οτιδήποτε μπορεί να προκαλέσει ασφυξία μπορεί να οδηγήσει σε αυτό. Μπορεί να προκληθεί από την εισπνοή οποιαδήποτε τοξικής ουσίας ή ναρκωτικών».

Στο επίκεντρο των ερευνών βρίσκεται η νόσος της πνευμονίτιδας, η οποία έχει εντοπιστεί σε τουλάχιστον δύο από τα πέντε βρέφη. Πρόκειται για το πρώτο μωρό της 24χρονης Ειρήνης Μουρτζούκου που κατέληξε τον Ιούνιο του 2022, αλλά και για το μωρό της φίλης της, τον Φεβρουάριο του 2021. Την ίδια ώρα, οι πνευμονολόγοι επισημαίνουν πως το εύρημα είναι εξαιρετικά σπάνιο.

Από την πλευρά τους, οι Αρχές διεξάγουν ενδελεχή έρευνα συγκρίνοντας τις περιπτώσεις των βρεφών με τις περιγραφές της Ειρήνης να θεωρούνται κομβικές για τη λύση του μυστηρίου, καθώς ήταν παρούσα και στους πέντε θανάτους.

Το χρονικό του θανάτου των βρεφών

Ακολουθούν οι θάνατοι των βρεφών στους οποίους ήταν μάρτυρας η 24χρονη και ο λόγος που έφυγαν από τη ζωή:

06/02/2014: Αδερφή της, 18 μηνών – Λοίμωξη κατώτερου αναπνευστικού συστήματος

04/02/2021: Κόρη της κουμπάρας της, 6 μηνών – Πνευμονίτιδα

19/06/2022: Πρώτο της παιδί, 19 ημερών – Πνευμονίτιδα

17/10/2023: Δεύτερο παιδί της, 60 ημερών – Ανακοπή καρδιάς

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

05/08/2024: Γιος συγκατοίκου της, 15 μηνών – Άγνωστο αίτιο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.