ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αμαλιάδα: 14χρονος πυροβόλησε με καραμπίνα την 10χρονη αδελφή του!

Το κορίτσι τραυματίστηκε στον μηρό και μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο της Πάτρας

Αμαλιάδα: 14χρονος πυροβόλησε με καραμπίνα την 10χρονη αδελφή του!

Σοκαρισμένη είναι η Αμαλιάδα και συγκεκριμένα στο χωριό Άγιος Ιωάννης όταν ένας 14χρονος σήκωσε μια καραμπίνα και πυροβόλησε την 10χρονη αδερφή του καταλάθος!

Ευτυχώς, τα σκάγια πέτυχαν την μικρή στο πόδι καθώς αν ήταν σε κάποιο άλλο σημείο του σώματος ίσως οι συνέπειες να ήταν πολύ μεγαλύτερες.

Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη στο σπίτι του παππού των δύο παιδιών.

Το αγόρι έπαιζε με το όπλο, ένα μονόκαννο κυνηγετικό, και το σήκωσε κάνοντας πως στοχεύει την αδερφή του. Ωστόσο, το όπλο εκπυρσοκρότησε και η ανήλικη τραυματίστηκε καθώς η καραμπίνα ήταν γεμάτη.

Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας όπου του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Ωστόσο λόγω της σοβαρότητας του τραύματος, διακομίστηκε, συνοδεία Αστυνομίας στο νοσοκομείο Καραμανδάνειο της Πάτρας.

Τα χειρότερα αποφεύχθηκαν καθώς το παιδί δε μπορούσε να σηκώσει ψηλότερα την καραμπίνα και έτσι τραυμάτισε την αδερφή του στο πόδι.

Το ζήτημα που προκύπτει είναι πως και γιατί είχε αφήσει ο παππούς την καραμπίνα σε δημόσια θέα έτσι ώστε να την πάρουν στα χέρια τους τα παιδιά.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές κρατείται ο παππούς των παιδιών, ο αδερφός του κοριτσιού, ενώ έχει προσαχθεί και η μητέρα τους και εξετάζονται για το περιστατικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.