ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει στις αμερικανικές εκλογές αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι μόνο ο Τραμπ μπορεί να σώσει το δολάριο ως νόμισμα...
prodeals

Αμαλιάδα: Γιατρός που εξέτασε το βρέφος αποκαλύπτει – «Το παιδί χάθηκε με ένα περίεργο επεισόδιο»

Το χρονικό των θανάτων των βρεφών

Αμαλιάδα: Γιατρός που εξέτασε το βρέφος αποκαλύπτει – «Το παιδί χάθηκε με ένα περίεργο επεισόδιο»

Η Ειρήνη Μουρτζούκου αντιμετώπισε πρώτη φορά τον θάνατο βρέφους όταν ήταν 14 ετών.

Ήταν η μικρή αδερφή της που «έσβησε» με τον γιατρό που είχε εξετάσει την υπόθεση να μιλά στο «Φως στο Τούνελ».

Η Αγγελική Νικολούλη παρουσίασε ηχητικό ντοκουμέντο από το νοσοκομείο, όπου οι γιατροί είχαν μιλήσει στην 24χρονη σήμερα, Ειρήνη Μουρτζούκου, περιγράφοντας το ιστορικό της οικογένειας με εκείνη να τους ηχογραφεί.

«Το ένα παιδί που χάθηκε 13-14 μηνών πόσο ήταν, είναι η αδελφή της μαμάς. Είχε νοσηλευτεί στην Κ4 για λίγες ώρες, μετά πήγε κάτω στη νευρολογική, διερευνήθηκε και βγήκαν όλα καλά», είπε ο ένας γιατρός με έναν άλλον να προσθέτει: «Απύρετοι σπασμοί».

«Ναι, τα πάντα όλα και πήγε και χάθηκε στο σπίτι το παιδί, με ένα περίεργο τέτοιο επεισόδιο», είπε ο πρώτος στη συνέχεια.

Τότε, η Ειρήνη ρώτησε «τι βγήκε χθες από τις εξετάσεις» και ο γιατρός έδωσε την ακόλουθη χαρακτηριστική απάντηση: «Τίποτα ακόμη… Τι με κοιτάς με αυτό το ύφος; Τρέχουμε από χθες, εγώ προσωπικά για να βρω λεφτά για να στείλω τις εξετάσεις αυτές για να τις πολύ ειδικές. Αυτές δεν γίνεται χωρίς λεφτά και τρέχω για να εγκρίνει το νοσοκομείου πίστωση ειδική. Οπότε καταλαβαίνεις πως κάνουμε ό,τι μπορούμε».

Το χρονικό των θανάτων των βρεφών

Η 24χρονη έχει βρεθεί αντιμέτωπη με πέντε θανάτους βρεφών. Αυτοί είναι οι εξής:

06/02/2014: Αδερφή της, 18 μηνών – Λοίμωξη κατώτερου αναπνευστικού συστήματος

04/02/2021: Κόρη της κουμπάρας της, 6 μηνών – Πνευμονίτιδα

19/06/2022: Πρώτο της παιδί, 19 ημερών – Πνευμονίτιδα

17/10/2023: Δεύτερο παιδί της, 60 ημερών – Ανακοπή καρδιάς

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

05/08/2024: Γιος συγκατοίκου της, 15 μηνών – Άγνωστο αίτιο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.