ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει στις αμερικανικές εκλογές αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι μόνο ο Τραμπ μπορεί να σώσει το δολάριο ως νόμισμα...
prodeals

Αμαλιάδα: «Η 24χρονη ζήλευε πολύ την Πόπη – Είχαν τσακωθεί το βράδυ που πέθανε ο Παναγιωτάκης»

«Εγώ δεν θα παράταγα το παιδί με μια άλλη κοπέλα να κοιμηθούν μαζί» είπε η φίλη της Πόπης

Αμαλιάδα: «Η 24χρονη ζήλευε πολύ την Πόπη – Είχαν τσακωθεί το βράδυ που πέθανε ο Παναγιωτάκης»

Νέα στοιχεία συνεχίζουν να έρχονται στη δημοσιότητα για την υπόθεση της Αμαλιάδας με τα νεκρά βρέφη, την ώρα που η 24χρονη Ειρήνη Μουρτζούκου επαναλαμβάνει στις τηλεοπτικές κάμερες πως «δεν είμαι η Ρούλα Πισπιρίγκου».

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε η φίλη της Πόπης, το μοιραίο βράδυ η Ειρήνη και η μητέρα του άτυχου Παναγιωτάκη είχαν τσακωθεί και υπήρχε ένταση στο σπίτι.

«Στο δωμάτιο κοιμόμασταν με το μωρό εγώ και η Ειρήνη. Η Πόπη κοιμόταν στο διπλανό δωμάτιο. Εγώ δεν θα παράταγα το παιδί με μια άλλη κοπέλα να κοιμηθούν μαζί. Υπήρχαν πολλές εντάσεις γιατί η Ειρήνη ζήλευε την Πόπη και τσακωνόντουσαν πάρα πολύ άσχημα», ανέφερε η φίλη της Πόπης και συνέχισε:

«Ακόμα και το βράδυ εκείνο είχαν τσακωθεί γιατί η Πόπη είχε πάει κάπου μόνη της. Είχε κουραστεί από τη συμπεριφορά της και ήθελε ν’ απομακρυνθεί. Όταν κατέθεσα στην αστυνομία τους είπα να το ψάξουν γιατί το παιδί δεν έφυγε έτσι».

«Την υποψιάζεται»

Η γυναίκα επεσήμανε πως δεν είναι μόνο τα δύο παιδιά που έχει χάσει η Ειρήνη. «Έχει πεθάνει και το παιδί άλλης μια φίλης της που πρόσεχε. Δεν γίνεται να συμβαίνουν αυτά. Να πεθαίνει το παιδί και να μην το καταλαβαίνει», τόνισε και προσέθεσε:

«Έξω από το αστυνομικό τμήμα μου είπε μάλιστα ότι ο Παναγιώτης πέθανε στα χέρια της. Το είχε πει και η μητέρα του παιδιού στους αστυνομικούς ότι την υποψιάζεται».

Την ίδια ώρα μάρτυρας-κλειδί που «έσπασε» τη σιωπή του και δίνει νέα διάσταση στην υπόθεση.

«Ήμουν κι εγώ εκεί μαζί με μία φίλη μου, που είχε έρθει από Αθήνα, εντελώς τυχαία. Δε μου άρεσαν καθόλου τα όσα ακούστηκαν από την Ειρήνη και την Πόπη στην εκπομπή σας. Το παιδί ήταν μια χαρά, το προηγούμενο βράδυ. Άρχισε να μη νιώθει καλά κατά τις 01:30 – 02:00. Η Πόπη, η μητέρα του δεν ήταν εκεί εκείνη την ώρα. Την πήρε η Ειρήνη τηλέφωνο, γιατί το παιδί έκανε εμετό. Το επόμενο πρωί γύρω στις 09:30 μίλησα με τη φίλη μου και τη ρώτησα και για το παιδί. “Μια χαρά είναι” μου λέει, “παίζει στην κούνια” και με έκλεισε γιατί ήθελε να φύγει για να προλάβει το λεωφορείο. Μετά από αρκετή ώρα, με παίρνει η Πόπη και μου λέει “χάσαμε τον Παναγιωτάκη…”», ανέφερε.

Σοκάρει η περιγραφή του για τη μοιραία στιγμή, με βάση τα όσα του αποκάλυψε η ίδια η μητέρα του παιδιού. «Μου είπε ”η Ειρήνη ήταν στο δωμάτιο μαζί με το παιδί, εγώ πήγα στο μπάνιο και όταν βγήκα, η Ειρήνη ήταν στο σαλόνι και το παιδί δίπλα στο καροτσάκι μελανιασμένο, με γυρτό το κεφάλι και τη γλώσσα έξω”. Απορούμε όλοι πώς είναι δυνατόν η Ειρήνη να μην άκουσε ή πρόσεξε κάτι που ήταν δίπλα στο μωρό και το είδε όλα η μάνα μόλις μπήκε στο δωμάτιο», συμπλήρωσε ο φίλος της μητέρας του παιδιού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε ό,τι αφορά στη σχέση της Ειρήνης με τη μητέρα του Παναγιωτάκη αλλά και τη στάση των δύο γυναικών, ανέφερε: «Υπήρχαν ζήλειες και φασαρίες από την πλευρά της Ειρήνης. Είναι ένα ψέμα όλο αυτό που άκουσα (στη συνέντευξη που έδωσαν στην εκπομπή σας). Δε γίνεται να χάνεις ένα παιδί και στις εννέα μέρες να βγαίνεις στα μπουζούκια και να χορεύεις πάνω στις μπάρες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.