ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ειδικό ρόλο «κατευνασμού» των βουλευτών της ΝΔ αναλαμβάνει η Ντόρα...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Αμαλιάδα: Συνελήφθη 60χρονος που είχε κρύψει πάνω από μισό κιλό ηρωίνης μέσα στην ξηρά τροφή του σκύλου του

Του ασκήθηκε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα και κρατείται εν όψει της απολογίας του στον ανακριτή

Αμαλιάδα: Συνελήφθη 60χρονος που είχε κρύψει πάνω από μισό κιλό ηρωίνης μέσα στην ξηρά τροφή του σκύλου του

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Ήλιδας, προχώρησαν στη σύλληψη ενός 60χρονου άνδρα ο οποίος έκρυβε μέσα στην σακούλα με την ξηρά τροφή του σκύλου του πάνω από μισό κιλό ηρωίνης που θα διέθετε στα στέκια χρηστών στην Αμαλιάδα και τις περιοχές του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης.

Οι αστυνομικοί αξιοποίησαν τις πληροφορίες που είχαν για τις παράνομες δραστηριότητές του και έκαναν έρευνα στην κατοικία του στα Λεχαινά, το απόγευμα της Παρασκευής, κατά την διάρκεια της οποίας βρήκαν στο υπόγειο την σακούλα με την ξηρά τροφή, μέσα στην οποία ήταν κρυμμένες συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 525 γραμμαρίων και μια ηλεκτρονική ζυγαριά με υπολείμματα ναρκωτικού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 60χρονος δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για διακίνηση ναρκωτικών, του ασκήθηκε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα και κρατείται εν όψει της απολογίας του στον ανακριτή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.