ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Αμφιλοχία: «Ευτυχώς που δεν μπήκε στο σπίτι να σκοτώσει και το παιδί του – Ήταν σαλταρισμένος» λέει συνάδελφος της 37χρονης 

«Ήταν γνωστό ότι δεν τα πήγαιναν καλά» δήλωσε ο συνάδελφος της αδικοχαμένης 37χρονης

Αμφιλοχία: «Ευτυχώς που δεν μπήκε στο σπίτι να σκοτώσει και το παιδί του – Ήταν σαλταρισμένος» λέει συνάδελφος της 37χρονης 

Ο 42χρονος δράστης της δολοφονίας στην Αμφιλοχία μπήκε στο σπίτι της 37χρονης, με την οποία βρίσκονταν σε διάσταση τους τελευταίους τρεις μήνες, στο οποίο βρισκόταν η 13χρονη κόρη τους.

Τηλεφώνησε στην 37χρονη απαιτώντας να γυρίσει αμέσως στο σπίτι και απειλώντας την ότι σε διαφορετική περίπτωση θα σκοτώσει το παιδί τους.

Όταν επέστρεψε η 37χρονη και πάρκαρε το αυτοκίνητό της, ο 42χρονος πήδηξε από τον μπαλκόνι του πρώτου ορόφου στο αυτοκίνητο της γυναίκας, πυροβόλησε με την καραμπίνα του το παρμπρίζ και στη συνέχεια πήγε στο πλάι και της έδωσε την χαριστική βολή. Έπειτα αυτοπυροβολήθηκε.

«Ήταν γνωστό ότι δεν τα πήγαιναν καλά αφού τις προάλλες είχαν πάει και στον εισαγγελέα. Αλλά δεν είχε συνεχιστεί λόγω των παιδιών λογικά. Η κοπέλα δούλευε με εμάς λίγο περισσότερο από ένα χρόνο. Είχαν μια κακή περίοδο, όπως όλα τα ζευγάρια αλλά είχε φτάσει ο κόμπος στο χτένι και ήταν οριστικός τώρα ο χωρισμός», λέει συνάδελφος της αδικοχαμένης 37χρονης που εργαζόταν σε καφετέρια της περιοχής.

«Είχε σχεδόν 3 μήνες περίπου που είχαν χωρίσει και την ενοχλούσε με μηνύματα κτλ αλλά απ’ οτι ξέρω οχι κάτι παραπάνω», επισημαίνει και προσθέτει:

«Εκείνος έβλεπε τα παιδιά κανονικά. Δεν την είχε χτυπήσει απ’οσο ξέραμε. Την ενοχλούσε με μηνύματα και λεκτικά, αλλά όχι να φτάσει το μυαλό σου να σκεφτεί ότι θα μπορούσε να το κάνει αυτό. Αυτός τρελάθηκε. Είμαστε και τυχεροί που δεν μπήκε μέσα στο σπίτι να σκοτώσει και το παιδί του και την κουμπάρα του που μένουν στην ίδια πολυκατοικία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ίσως και να μπορούσε να αποφευχθεί αυτό κάπως αλλιώς. Δεν πάει το μυαλό σου σε μια τόσο μικρή κοινωνία που όλοι λίγο πολύ γνωριζόμαστε δεν μπορείς να σκεφτείς ότι θα μπορούσα να κάνει κάτι τέτοιο. Ήταν σαλταρισμένος και όπως λένε άλλοι δράστες τέτοιων εγκλημάτων πρέπει να σκεφτόταν “αν δεν σε έχω εγώ, δεν θα σε έχει κανένας”. Δεν ξέρω τι να πω. Τα παιδιά είναι το θέμα τώρα», τονίζει η συνάδελφος του θύματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.