ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ανατράπηκε αυτοκίνητο στο Λουτράκι – Καλά στην υγεία τους οι επιβαίνοντες (φωτο)

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα πυροσβέστες της Π.Υ Κορίνθου, περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ και ασθενοφόρο ΕΚΑΒ

Ανατράπηκε αυτοκίνητο στο Λουτράκι – Καλά στην υγεία τους οι επιβαίνοντες (φωτο)

Ατύχημα με ανατροπή αυτοκινήτου σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής, στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γεώργιος Γαλανόπουλος» στο Λουτράκι.

Για άγνωστη αιτία, η οδηγός του οχήματος στο οποίο επέβαιναν και άλλα τρία άτομα, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της, με αποτέλεσμα αυτό να εκτραπεί της πορείας του και να ανατραπεί.

Στο σημείο σύμφωνα με το korinthostv.gr έσπευσαν άμεσα πυροσβέστες της Π.Υ Κορίνθου, περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ και ασθενοφόρο ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι επιβαίνοντες είναι καλά στην υγεία τους.

Δείτε φωτογραφίες του korinthostv.gr

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.