Θύμα απάτης μέσω διαδικτύου από επιτήδειους, έπεσε άνδρας που πίστεψε άγνωστη γυναίκα που του υποσχέθηκε κέρδη από επενδύσεις, τάζοντάς του γάμο και οικογένεια.

Το θύμα μίλησε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και περιέγραψε τη γνωριμία του με την άγνωστη γυναίκα που του παρουσιάστηκε ως χορεύτρια από την Βρετανία.

«Την γνώρισα μέσω ‘TikTok’. Mου συστήθηκε ως χορεύτρια και την αποδέχτηκα. Είχαμε καθημερινή επικοινωνία για ενάμιση χρόνο. Μιλάγαμε μόνο με μηνύματα. Τρώγαμε πάντα μαζί, ακούγαμε μουσική μαζί. Ήθελε να κάνουμε παιδιά. Μου έλεγε ‘μου λείπεις, σε θέλω’», είπε αρχικά.

«Με έπεισε να επενδύσω χρήματα σε πλατφόρμα δήθεν με μεγάλο επιτόκιο. Ξεκίνησα με μικρά ποσά και έφτασα να επενδύω περίπου 20.000 ευρώ. Κατάλαβα ότι είναι απάτη όταν μου έστειλε μήνυμα ένας άλλος εξαπατημένος. Επιχείρησα να κάνω ανάληψη και με μπλόκαρε. Άλλαξα τις τραπεζικές κάρτες γιατί ήταν αποθηκευμένες στην πλατφόρμα».

Το θύμα ανέφερε ότι μιλούσε κυρίως με γραπτά μηνύματα με την υποτιθέμενη γυναίκα που θα παντρευόταν και θα τον έκανε πλούσιο, ενώ είχαν μιλήσει ελάχιστες φορές με βιντεοκλήση, στις οποίες κλήσεις δεν είχε καλή οπτική επαφή με την άγνωστη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!