ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου είναι το νέο "Oruc Reis" για όποιον δεν το έχει καταλάβει...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ανήλικη καταγγέλλει οδηγό ταξί για βιασμό – «Φοβόμουν να φωνάξω μήπως δεν ξαναδώ το φως του ήλιου» 

Ο κατηγορούμενος δεν εμφανίστηκε στη δίκη

Ανήλικη καταγγέλλει οδηγό ταξί για βιασμό – «Φοβόμουν να φωνάξω μήπως δεν ξαναδώ το φως του ήλιου» 

Δεν συγκράτησε τα δάκρυα της η 17χρονη κοπέλα στο άκουσμα της αναβολής της δίκης με κατηγορούμενο έναν οδηγό ταξί.

Σύμφωνα με την ανήλικη κοπέλα, η ίδια επέστρεφε στο σπίτι της με φίλους, με τον οδηγό να τη βιάζει.

Ο κατηγορούμενος δεν εμφανίστηκε στη δίκη, με τη δικηγόρο του να προσκομίζει έγγραφα τα οποία αναφέρουν ασθένεια του πελάτη της. Η νεαρή κοπέλα ξεσπά στην κάμερα του Star και αναφέρει πως «είναι σαν βασανιστήριο» για εκείνη να περνάει δύο και τρεις φορές το ίδιο πράγμα.

«Νιώθω αγανάκτηση πιο πολύ, διότι δε γίνεται ένας άνθρωπος να περνάει όλο αυτό που έχει περάσει, να το περνάει δεύτερη φορά για το δικαστήριο και να το περνάει και τρίτη φορά… Ξυπνάω, κοιμάμαι με ένα μόνιμο άγχος. Είναι σαν βασανιστήριο», περιέγραψε το κορίτσι.

«Θυμάμαι πόσο φοβόμουν… Φοβόμουν μη μου κάνει κακό, φοβόμουν μη φωνάξω και απλά δεν δω το φως του ήλιου. Εκείνη τη στιγμή σκεφτόμουν ότι πρέπει να κάνω κάτι, έτσι ώστε να με βοηθήσει κάποιος για να φύγω από εκείνη τη στιγμή και την κατάσταση», δήλωσε το κορίτσι.

Υπήρχε συναίνεση αναφέρει ο φερόμενος ως βιαστής

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Όταν μπήκαμε στο αυτοκίνητο ξαφνικά εκείνη ένιωσε φόβο και άρχισε να κάνει κάποιες αντίστοιχες εκφράσεις με το πρόσωπό της προς τον υπάλληλο του βενζινάδικου, το οποίο εγώ δεν το αντιλήφθηκα. Συνεχίσαμε να την πάω στο σπίτι της, χωρίς εντωμεταξύ να εκφράσει την επιθυμία να κατέβει ή να παραμείνει στο βενζινάδικο», ισχυρίζεται ο οδηγός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.