ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Μονοκούκι» Διαμαντοπούλου ψήφισαν στο ΠΑΣΟΚ οι… νεοδημοκράτες!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ανήλικος με αυτισμό επιτέθηκε και τραυμάτισε τρεις 14χρονους στη Θεσσαλονίκη 

Ο ανήλικος δράστης τράπηκε σε φυγή

Ανήλικος με αυτισμό επιτέθηκε και τραυμάτισε τρεις 14χρονους στη Θεσσαλονίκη 

Μία άγρια συμπλοκή σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου ένας 17χρονος με αυτισμό επιτέθηκε και τραυμάτισε τρεις 14χρονους που έπαιζαν στην πλατεία Αγίων Αναργύρων. 

Αυτόπτες μάρτυρες ειδοποίησαν την Αστυνομία. Ο ανήλικος δράστης τράπηκε σε φυγή. Οι γονείς των ανήλικων που δέχτηκαν επίθεση δεν θέλησαν να υποβάλλουν μήνυση κατά του 17χρονου.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στους 14χρονους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, ο 17χρονος πριν από μία εβδομάδα είχε απειλήσει ότι θα επιτεθεί με μαχαίρι σε παιδιά που έπαιζαν στην ίδια πλατεία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν φταίει το ίδιο το παιδί αλλά οι γονείς του. Το παιδί κακοποιείται από τον πατέρα του και θα πρέπει η πολιτεία να μεριμνήσει για να του παρασχεθεί βοήθεια. Η Αστυνομία γνωρίζει την περίπτωση και έχει ασχοληθεί και άλλες φορές. Πρέπει ο εισαγγελέας ανηλίκων να επέμβει πριν γίνει κάποιο κακό» δήλωσε κάτοικος της γειτονιάς που διαμένει ο 17χρονος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.