ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Άνω Λιόσια: Αφέθηκε ελεύθερος ο 59χρονος που έκαψε τη σορό του πατέρα του

Η δίκη ορίστηκε για τις 12 Ιουνίου

Άνω Λιόσια: Αφέθηκε ελεύθερος ο 59χρονος που έκαψε τη σορό του πατέρα του

Η δίκη του 59χρονου άνδρα από τα Άνω Λιόσια, ο οποίος έκαψε, όπως φέρεται να έχει ομολογήσει, τη σορό του πατέρα του στην αυλή του σπιτιού τους αναβλήθηκε για τις 12 Ιουνίου αναβλήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας.

Σε βάρος του 59χρονου η εισαγγελία είχε ασκήσει ποινική δίωξη για τα πλημμελήματα της παρασιώπησης ανεύρεσης νεκρού, της ψευδούς αναφοράς στην Αρχή και της παράνομη οπλοκατοχής και εν συνεχεία ο κατηγορούμενος είχε παραπεμφθεί να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.

Ωστόσο, η δίκη του αναβλήθηκε για 12 Ιουνίου, προκειμένου να προσκομιστούν στο δικαστήριο η έκθεση νεκροψίας και τα αποτελέσματα τοξικολογικών εξετάσεων. Μετά την αναβολή της δίκης ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ιατροδικαστική εξέταση που διενεργήθηκε δεν προέκυψαν στοιχεία για εγκληματική ενέργεια, που οδήγησε στον θάνατο στον ηλικιωμένο άνδρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.