ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Απειλές σε πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών: «Ενθάδε κείται η δημοκρατία του Μπούρα» έγραψαν με σπρέι (φώτο)

«Δεν φοβάμαι τίποτα και κανέναν»

Απειλές σε πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών: «Ενθάδε κείται η δημοκρατία του Μπούρα» έγραψαν με σπρέι (φώτο)

Άγνωστοι γέμισαν το Πανεπιστήμιο Πατρών με συνθήματα εναντίον του πρύτανη Χρήστου Μπούρα, προκαλώντας σωρεία ερωτηματικών για τους λόγους που προκάλεσαν αυτή την κίνηση.

Όπως αναφέρει «τα συνθήματα γράφτηκαν στην είσοδο του Πανεπιστημίου κι εκεί που παρκάρω το αυτοκίνητο μου. Εικάζω ότι η επίθεση έγινε σε συνέχεια μίας συνέντευξης που έδωσα και είπα ότι θα σπάσουμε το άβατο της φοιτητικής εστίας. Φοιτητές που είναι φαντάσματα θα δώσουν τα δωμάτια για αυτούς που τα δικαιούνται. Δε θα σταματήσω, θα φτάσω μέχρι τέλους γιατί η φοιτητική εστία είναι για αυτούς που σπουδάζουν».

Η ανάρτησή του στο facebook:

«Η Δημοκρατία στο Πανεπιστήμιο ΔΕΝ εκφοβίζεται ούτε τρομοκρατείται!!! Σε συνέχεια της συνέντευξης για τις Φοιτητικές Εστίες οι “γνωστοί” φόρεσαν τις κουκούλες του φόβου τους και έδειξαν τη νοοτροπία τους. Η Σύγκλητος και ο Πρύτανης τους καλούν να βγάλουν τις κουκούλες και να εκφράσουν τις απόψεις τους, όπως συμβαίνει στις Δημοκρατίες. Όπως είναι γνωστό η Σύγκλητος έχει καλέσει εκπροσώπους τους να εκφράσουν τις απόψεις τους, πράγμα που αρνούνται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αποφάσεις λαμβάνονται στην Αρχή της Πλειοψηφίας με απόλυτο Σεβασμό στις απόψεις της Μειοψηφίας. Εκφάνσεις όμως οποιαδήποτε μορφής βίας δεν είναι αποδεκτές! Προσωπικά ΔΕΝ φοβάμαι τίποτα και κανέναν και θα δώσω όλες τις δυνάμεις μου για καλύτερη Φοιτητική Μέριμνα χωρίς άβατα και σκοτεινές και γκρίζες γωνιές. Όλα στο Φως!!!»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.