ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Απίθανο περιστατικό στην Θεσσαλονίκη: Οδηγός εκτός ελέγχου παρέσυρε επίτηδες σταθμευμένα αυτοκίνητα! (βίντεο)

Τα αυτοκίνητα έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές

Απίθανο περιστατικό στην Θεσσαλονίκη: Οδηγός εκτός ελέγχου παρέσυρε επίτηδες σταθμευμένα αυτοκίνητα! (βίντεο)

Απίστευτες ήταν οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν το πρωί στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης με έναν οδηγό εκτός ελέγχου να βάζει όπισθεν στο αυτοκίνητό του και να παρασύρει σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Όπως φαίνεται ο οδηγός βάζει όπισθεν και πατάει το γκάζι με μανία παίρνοντας παραμάζωμα ξανά και ξανά τα αυτοκίνητα που είχαν την ατυχία να βρεθούν στο διάβα του και χωρίς κανένας να ξέρει την αιτία

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όταν αντιλαμβάνεται ότι δεν μπορεί να σπρώξει άλλο τα αυτοκίνητα, παίρνει το όχημά του και εξαφανίζεται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.