ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Απομονωμένη σε ειδικό κελί στις φυλακές Κορυδαλλού θα κρατείται από αύριο η Ρούλα Πισπιρίγκου

Στο ειδικό αυτό καθεστώς κράτησης, δεν προβλέπεται κοινός προαυλισμός.

Απομονωμένη σε ειδικό κελί στις φυλακές Κορυδαλλού θα κρατείται από αύριο η Ρούλα Πισπιρίγκου

Όπως αναφέραμε νωρίτερα στο pronews.gr, η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου μετά την σημερινή απολογία της στην 18η τακτική ανακρίτρια, κρίθηκε προφυλακιστέα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η 33χρονη, θα τοποθετηθεί σε ειδικό κελί, ένα από τα δύο που υπάρχουν στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, για ιδιάζουσες περιπτώσεις κρατουμένων που δεν έχει καν νούμερο.

Η 33χρονη «Μήδεια της Πάτρας», τουλάχιστον για τις πρώτες ημέρες της κράτησής της μπαίνει σε ειδικό καθεστώς προκειμένου να μην υπάρξουν «θερμά» επεισόδια και ακραίες καταστάσεις που θα θέσουν σε κίνδυνο τη σωματική της ακεραιότητα ακόμη και τη ζωή της, αφού οι πληροφορίες των αρμοδίων αρχών κάνουν λόγο για ένα εκρηκτικό κλίμα το οποιο αναμένεται να πυροδοτηθεί ακόμη περισσότερο μόλις η κατηγορούμενη, περάσει το κατώφλι των φυλακών όπου και θα παραμείνει μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τη Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής, απασχόλησε σοβαρά το θέμα της Πισπιρίγκου και έτσι λαμβάνοντας υπόψη τις συνθήκες και την κοινωνική κατακραυγή για ένα τόσο ειδεχθές έγκλημα, εκπονήθηκε ειδικό σχέδιο έτσι ώστε να μην δημιουργηθεί πρόβλημα τόσο στην ίδια αλλά και ένταση στο σωφρονιστικό κατάστημα.

Έτσι, αποφασίστηκε να οδηγηθεί για δύο ημέρες σε καραντίνα λόγω του πρωτοκόλλου για των κορωνοϊό και στη συνέχεια στο ένα απο τα δύο ειδικά κελιά που δεν έχει αριθμό, όπου φυσικά δεν θα έχει επαφή με άλλες κρατούμενες. Στο ειδικό αυτό καθεστώς κράτησης, δεν προβλέπεται κοινός προαυλισμός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Ρούλα Πισπιρίγκου θα προαυλίζεται μόνη της συγκεκριμένες ώρες προκειμένου να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να δεχθεί επίθεση από τις συγκρατούμενές της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.