ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στέφανε όλα καλά: Κάνε δικό σου κόμμα!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Απόπειρα βιασμού στη Σαλαμίνα – 35χρονος: «Δεν την απείλησα πως έχω μαχαίρι» – Δίωξη και στον 39χρονο φίλο της 20χρονης

Κρίθηκε προφυλακιστέος, μετά από την απολογία του στον εισαγγελέα, στο δικαστικό μέγαρο Πειραιά

Απόπειρα βιασμού στη Σαλαμίνα – 35χρονος: «Δεν την απείλησα πως έχω μαχαίρι» – Δίωξη και στον 39χρονο φίλο της 20χρονης

Ο 35χρονος που αποπειράθηκε να βιάσει μία 20χρονη κοπέλα σε παραλία στη Σαλαμίνα, δήλωσε πώς «ποτέ δεν την απείλησα, και ουδέποτε της είπα πως έχω μαχαίρι προκειμένου να την βιάσω».

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της απολογίας του, φέρεται να επικαλέστηκε ψυχιατρικά προβλήματα.

Ο άνδρας κρίθηκε προφυλακιστέος, μετά από την απολογία του στον εισαγγελέα, στο δικαστικό μέγαρο Πειραιά.

Παράλληλα, σύμφωνα με το Star, ο ίδιος επιμένει ότι δεν θέλησε να βιάσει την κοπέλα: «Της πρότεινα αν ήθελε να κάτσουμε μαζί να κάνουμε παρέα. Εκείνη, έντρομη σηκώθηκε, πήρε κάποιον τηλέφωνο και μου είπε πως δεν θέλει. Αποδεχόμενος την άρνησή της επέστρεψα στην αρχική μου θέση. Ποτέ δεν την απείλησα, και ουδέποτε της είπα πως έχω μαχαίρι προκειμένου να την βιάσω».

Την ίδια ώρα, ασκήθηκε αυτεπαγγέλτως ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στον 39χρονο, που ισχυρίζεται πως η παρέμβασή του έσωσε την 20χρονη από βιασμό.

«Είναι μία λάθος αντίδραση αυτή να διώκομαι εγώ για το βιντεοσκοπικό υλικό ενός βιαστή που πάσχει από σχιζοφρένεια από ό,τι έχω ακούσει, από ό,τι έχω ενημερωθεί» είπε ο 39χρονος μιλώντας στο Star.

«Πέφτω από τα σύννεφα, εκτός αυτού είναι ένα αποδεικτικό υλικό. Δεν μπορώ να το πιστέψω καν ότι διώκομαι εγώ για κακούργημα επειδή βιντεοσκόπησα το υλικό του βιαστή της κοπέλας» πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.