ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στη Γαλλία το εντυπωσιακό δεν είναι το 34% της Λεπέν αλλά το 28% Αριστεράς και ακροαριστερών!

Απόστολος Λύτρας: Κατέθεσε αίτημα αποφυλάκισης – Τι θα συμβεί εάν το δικαστήριο την απορρίψει

Ο ποινικολόγος υποστηρίζει ότι δεν παραβίασε τους όρους που του επέβαλε η ανακρίτρια

Απόστολος Λύτρας: Κατέθεσε αίτημα αποφυλάκισης – Τι θα συμβεί εάν το δικαστήριο την απορρίψει

Αίτημα αποφυλάκισης κατέθεσε στο συμβούλιο πλημμελειοδικών Αθηνών ο Απόστολος Λύτρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ποινικολόγος υποστηρίζει ότι δεν παραβίασε τους όρους που του επέβαλε η ανακρίτρια, δηλαδή της μη επικοινωνίας με το θύμα και της μετοίκησης από το σπίτι που έμεναν μέχρι τότε, αλλά ούτε είναι και ύποπτος φυγής.

Ο Απόστολος Λύτρας βρίσκεται κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού από το μεσημέρι της Πέμπτης 20 Ιουνίου, όταν και κρίθηκε προφυλακιστέος λόγω παραβίασης των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί για την υπόθεση ξυλοδαρμού της συζύγου του.

Σύμφωνα με την δεκαήμερη διορία που προβλέπεται από τον νόμο σήμερα ήταν η τελευταία ημέρα που ο ποινικολόγος μπορούσε να καταθέσει την αίτηση αποφυλάκισης.

Τι θα συμβεί εάν απορριφθεί η αίτηση

Να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που η αίτηση απορριφθεί, τότε ο Απόστολος Λύτρας θα παραμείνει στη φυλακή μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, κάτι που σημαίνει ότι θα περάσει όλο το καλοκαίρι στο κελί.

Ωστόσο είναι πολύ πιθανό να μην παραμεινει στις φυλακές Κορυδαλλού, καθώς η φυλάκιση του Τζώρτζη Κουτσολιούτσου, για το πολύκροτο σκάνδαλο της Folli Follie φέρεται να τον στέλνει στην Τρίπολη.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο Απόστολος Λύτρας βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο VIP (όπως λέγεται) κελί στον Κορυδαλλό. Εκεί, ωστόσο, δεν περνάει και πολύ καλά καθώς έχει προστριβές με συγκρατούμενούς του.

Η φυλάκιση του Τζώρτζη Κουτσολιούτσου ωστόσο, προκαλεί και άλλα προβλήματα στον γνωστό ποινικολόγο καθώς όχι μόνο τον βγάζουν από το κελί του αλλά τον στέλνουν και σε άλλη φυλακή, με επικρατέστερη αυτήν της Τρίπολης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως έγινε γνωστό από τον Σταύρο Μπαλάσκα εντωμεταξύ, η Σοφία Πολυζωγοπούλου κατέθεσε στις Αρχές και για άλλα περιστατικά, τα οποία αν αποκαλυφθούν, όλοι «θα τρίβουν τα μάτια τους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.