ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Eιλικρινά: Ποιος ασχολείται -στα σοβαρά- με το debate του ΠΑΣΟΚ;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Αργολίδα: Δεύτερη καταγγελία για επίθεση με φαλτσέτα σε σχολείο – Θύμα ένας ακόμα 12χρονος

Το παιδί μίλησε σήμερα για το συμβάν στους γονείς του, μετά τη δημοσιότητα που πήρε το πρώτο περιστατικό

Αργολίδα: Δεύτερη καταγγελία για επίθεση με φαλτσέτα σε σχολείο – Θύμα ένας ακόμα 12χρονος

Μία δεύτερη καταγγελία, για επίθεση με φαλτσέτα μέσα σε σχολείο της Αργολίδας, βρίσκεται στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας.

Η πρώτη καταγγελία έγινε από 12χρονο μαθητή της πρώτης Γυμνασίου.

Δύο 17χρονοι τον πλησίασαν κατά τη διάρκεια του διαλείμματος, τον απείλησαν και στη συνέχεια του ξύρισαν το μουστάκι με φαλτσέτα και του έκλεψαν το ποσό των 2 ευρώ που είχε στην τσέπη.

Τα δύο αγόρια επέστρεψαν στο Λύκειο μετά το χτύπημα του κουδουνιού και συνέχισαν τα μαθήματα.

Σήμερα το μεσημέρι υπήρξε και δεύτερη καταγγελία.

Μητέρα μαθητή προσήλθε στο Αστυνομικό Τμήμα Αργολίδας και κατήγγειλε ότι ο 12χρονος γιος της έπεσε και αυτός θύμα των δύο 17χρονων.

Σύμφωνα με την καταγγελία, οι δράστες προσέγγισαν το παιδί στο διάλειμμα, το περικύκλωσαν άνευ λόγου και αιτίας και χρησιμοποιώντας φαλτσέτα του ξύρισαν το μουστάκι.

Στη συνέχεια μπήκαν στις τάξεις.

Το παιδί μίλησε σήμερα για το συμβάν στους γονείς του, μετά τη δημοσιότητα που πήρε το πρώτο περιστατικό.

Οι δύο 17χρονοι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα το μεσημέρι στον Εισαγγελέα Ναυπλίου που τους παρέπεμψε στον Ανακριτή , ο οποίος τους έδωσε προθεσμία για να απολογηθούν αύριο το μεσημέρι (διατηρώντας την κράτηση τους).

Ο διοικητής του Αστυνομικό Τμήματος επισκέφτηκε το σχολείο για να ενημερωθούν οι εκπαιδευτικοί για τυχόν ύπαρξη επιπλέον περιστατικών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, τονίστηκε η ανάγκη για να ληφθούν επιπλέον μέτρα ασφαλείας για τα παιδιά εντός του σχολείου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.