ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Άρτα: Απέσπασε τα στοιχεία του τραπεζικού της λογαριασμού και άρχισε τις συναλλαγές

Μέχρι να αλλάξει τους κωδικούς, ο δράστης είχε ξοδέψει 290 ευρώ

Άρτα: Απέσπασε τα στοιχεία του τραπεζικού της λογαριασμού και άρχισε τις συναλλαγές

Ο δράστης απέκτησε παράνομη πρόσβαση στο messenger του θύματος και πήρε τα στοιχεία του τραπεζικού της λογαριασμού.

Δικογραφία σε βάρος ημεδαπού για απάτη με υπολογιστή και παράνομη πρόσβαση σε σύστημα πληροφοριών σχηματίστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο κατηγορούμενος, αφού απέκτησε παράνομη πρόσβαση σε εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων που ανήκε σε ημεδαπή, απέσπασε τα στοιχεία τραπεζικού της λογαριασμού, καταφέρνοντας να πραγματοποιήσει ηλεκτρονικές συναλλαγές ύψους 290 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η παθούσα όταν το αντιλήφθηκε φρόντισε να αλλάξει κωδικούς για να αποφύγει κι άλλες συναλλαγές και κατήγγειλε το συμβάν στην αστυνομία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.