ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Άρτα: Ο 38χρονος γιος ομολόγησε ότι σκότωσε τον 65χρονο πατέρα του – «Τον χτύπησα με μια πέτρα στο κεφάλι»

Το θρίλερ της εξαφάνισης πατέρα και γιου ήταν σε εξέλιξη εδώ και μία εβδομάδα

Άρτα: Ο 38χρονος γιος ομολόγησε ότι σκότωσε τον 65χρονο πατέρα του – «Τον χτύπησα με μια πέτρα στο κεφάλι»

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του γιου που βρέθηκε ζωντανός σε ένα μαντρί και του πατέρα που νωρίτερα βρέθηκε νεκρός, καθώς ο 38χρονος ομολόγησε ότι ο ίδιος δολοφόνησε τον 65χρονο πατέρα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 38χρονος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι ο πατέρας του, τού επιτέθηκε και ότι ο ίδιος τον χτύπησε με μια πέτρα στο κεφάλι με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει.

Το θρίλερ της εξαφάνισης πατέρα και γιου ήταν σε εξέλιξη εδώ και μία εβδομάδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αστυνομικές αρχές χτένιζαν την περιοχή από την οποία είχε εκπέμψει το τελευταίο σήμα κινητού τους και κατάφεραν να τους εντοπίσουν σήμερα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.