ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Αρτέμιδα: Πρώην αστυνομικός ο Τούρκος που συνελλήφθη στο «Ελ. Βενιζέλος» – Είχε αποπεμφθεί ως «μέλος του FETO»

Τα τουρκικά ΜΜΕ τον παρουσιάζουν ως τον άνθρωπο που «κάρφωσε» τους έξι δολοφονημένους

Αρτέμιδα: Πρώην αστυνομικός ο Τούρκος που συνελλήφθη στο «Ελ. Βενιζέλος» – Είχε αποπεμφθεί ως «μέλος του FETO»

Οι ελληνικές αρχές θεωρούν ότι ο 32χρονος Τούρκου που συνελήφθη λίγες ώρες μετά τη δολοφονία των έξι Τούρκων στην Αρτέμιδα είναι ο άνθρωπος «κλειδί» για την εξιχνίαση της υπόθεσης. 

Η εφημερίδα Milliyet αποκαλύπτει σήμερα το όνομα του 32χρονου, καθώς και το προφίλ του, δίνοντας νέα στοιχεία σχετικά με τον τρόπο που φέρεται να στήθηκε η ενέδρα στους Τούρκους στη Λούτσα, σχεδόν δίπλα από το κρησφύγετό τους.

Πρόκειται για τον Süleyman D, γεννημένο το 1991, πρώην αστυνομικό, ο οποίος αποπέμφθηκε από το σώμα, καθώς τον κατηγόρησαν για μέλος του FETO.

Η εφημερίδα αναφέρει, επίσης, πως οι «6» φέρεται να οδηγήθηκαν στην ενέδρα θανάτου, μετά από SMS που έλαβαν 10 λεπτά πριν την επίθεση, το οποίο τους προειδοποιούσε για την αποκάλυψη του κρησφύγετού τους στους εκτελεστές τους.

Η Yeni Safak αποκαλύπτει πως το SMS έγραφε «Η τοποθεσία σας έχει αποκαλυφθεί, βγείτε άμεσα από το σπίτι, θα σας σκοτώσουν».

Μάλιστα, τα τουρκικά Μέσα δείχνουν τον 32χρονο, ως τον αποστολέα του μηνύματος. Προς το παρόν, η ελληνική αστυνομία τηρεί σιγή ιχθύος για το θέμα, με τις διαρροές να προέρχονται από τη γείτονα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.