ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Αρτέμιδα: Συνελήφθη ύστερα από 15 μέρες ο άνδρας που μαχαίρωσε και εκβίαζε την πρώην σύντροφό του

Οι Αρχές αναζητούσαν τον άντρα στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ωστόσο, ο δράστης διέφευγε της σύλληψης

Αρτέμιδα: Συνελήφθη ύστερα από 15 μέρες ο άνδρας που μαχαίρωσε και εκβίαζε την πρώην σύντροφό του

Συνελήφθη ύστερα από 15 μέρες ο δράστης, που είχε μαχαιρώσει την πρώην σύντροφό του στην Αρτέμιδα.

Ο δράστης είχε απασχολήσει κι άλλες φορές τις Αρχές, καθώς είχε γρονθοκοπήσει τη σύντροφό του μπροστά στο παιδί τους, ενώ είχε αναρτήσει στο διαδίκτυο βίντεο με προσωπικές στιγμές της κοπέλας, όπως αναφέρει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR.

Καθ’ όλο αυτό το διάστημα, η γυναίκα από το φόβο της δεν έβγαινε από το σπίτι της. Εκείνος κυκλοφορούσε ελεύθερος κι εκείνη ήταν σε μια φυλακή.

Οι Αρχές αναζητούσαν τον άντρα στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ωστόσο, ο δράστης διέφευγε της σύλληψης.

Τον εντόπισε μια φίλη του θύματος και αμέσως ειδοποίησε την κοπέλα και εκείνη με τη σειρά της τις Αρχές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, η κοπέλα είχε εγκαταστήσει το panic button, το οποίο όμως δεν είχε δουλέψει καθώς η εγκατάστασή του δεν είχε γίνει σωστά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.