ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Γυμνοσάλιαγκας...

Ασπρόπυργος: ΕΔΕ και προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος με τον νεκρό πυροσβέστη

Ο 45χρονος οδηγός του πυροσβεστικού, υπαρχιπυροσβέστης Γεώργιος Κουτσοκώστας, έχασε τη ζωή του, ενώ δύο πυροσβέστες τραυματίστηκαν

Ασπρόπυργος: ΕΔΕ και προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος με τον νεκρό πυροσβέστη

Προανάκριση και Ένορκη Διοικητική Εξέταση θα διεξαχθεί για τις συνθήκες και τα αίτια του δυστυχήματος που προκάλεσαν τον θάνατο ενός πυροσβέστη μετά από ανατροπή του οχήματος στον Ασπρόπυργο.

Το δυστύχημα σημειώθηκε, εχθές το βράδυ, όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο το πυροσβεστικό, που επέστρεφε στον σταθμό μετά από κατάσβεση, εξετράπη της πορείας του στο ύψος της γέφυρας του Ασπροπύργου Αττικής και επί της λεωφόρου Δημοκρατίας.

Η Πυροσβεστική προχώρησε σε επίσημη ανακοίνωση για το δυστύχημα που συνέβη χθες στον Ασπρόπυργο όταν όχημα της Υπηρεσίας, εντός του οποίου βρίσκονταν μέσα τρεις πυροσβέστες.

Ο 45χρονος οδηγός του πυροσβεστικού, υπαρχιπυροσβέστης Γεώργιος Κουτσοκώστας, έχασε τη ζωή του, ενώ δύο πυροσβέστες τραυματίστηκαν.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής

Χθες, Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024, βραδινές ώρες, το Π.Σ. 3263 όχημα της Π.Υ. Ελευσίνας στελεχωμένο με τρεις Πυροσβεστικούς υπαλλήλους, κατά την επιστροφή στο σταθμό του από αστική πυρκαγιά, ανετράπη στο ύψος της γέφυρας του Ασπροπύργου Αττικής και επί της λεωφόρου Δημοκρατίας.

Από το Πυροσβεστικό όχημα απεγκλωβίστηκαν τραυματισμένοι δύο Πυροσβεστικοί υπάλληλοι ενώ ο τρίτος, οδηγός του οχήματος, ανασύρθηκε απο Πυροσβέστες της Π.Υ. Ελευσίνας και της 1ης Ε.Μ.Α.Κ., χωρίς τις αισθήσεις του.

Και οι τρεις πυροσβεστικοί υπάλληλοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του Ε.Κ.Α.Β. στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του οδηγού του Πυροσβεστικού οχήματος, Υπαρχιπυροσβέστη Γεώργιου Κουτσοκώστα, ετών 45.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για τις συνθήκες και τα αίτια του δυστυχήματος που προκάλεσαν τον θάνατο ενός και τον τραυματισμό δύο ακόμη Πυροσβεστικών υπαλλήλων θα διενεργηθεί προανάκριση και Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.