Τελικά, όταν όλοι εμείς «πηγαίναμε», ο Τραμπ «ερχόταν»...

Ασπρόπυργος: Ρομά βγήκαν από καταυλισμούς και επιτέθηκαν σε πολίτες – Ελαφρά τραυματίας αστυνομικός

Οι νεαροί παραβάτες όταν αντιλήφθηκαν τα περιπολικά άρχισαν να εκτοξεύουν αντικείμενα κατά των αστυνομικών

Ασπρόπυργος: Ρομά βγήκαν από καταυλισμούς και επιτέθηκαν σε πολίτες – Ελαφρά τραυματίας αστυνομικός

Σκηνικό έντασης δημιουργήθηκε στην λεωφόρο ΝΑΤΟ στον Ασπρόπυργο είκοσι λεπτά μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (01/03).

Σύμφωνα με πληροφορίες, μια ομάδα Ρομά που βγήκε από καταυλισμό έβαλε φωτιές σε κάδους, έστησε οδοφράγματα, και επιτέθηκε με πέτρες εναντίον διερχόμενων οδηγών αλλά και κατά των αστυνομικών που έσπευσαν στο σημείο.

Η ένταση εκτονώθηκε λίγο αργότερα, ωστόσο ένας αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά, με αποτέλεσμα να γίνουν δύο συλλήψεις ατόμων 17 και 18 ετών.

Στην συνέχεια αστυνομικοί έκαναν σήμα για έλεγχο σε έναν 44χρονο, οδηγό αυτοκινήτου ο οποίος, όμως ανέπτυξε ταχύτητα και αρχικά διέφυγε. Εντοπίστηκε λίγο αργότερα στο Μενίδι, όπου ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.