ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Αθήνα: Προβλήματα στα δυτικά προάστια με πολύωρες διακοπές ρεύματος (upd)

Σε απόγνωση βρίσκονται οι κάτοικοι της περιοχής

Αθήνα: Προβλήματα στα δυτικά προάστια με πολύωρες διακοπές ρεύματος (upd)

(Ανανέωση από αρχικό κείμενο 17:45) Σε αναστάτωση βρίσκονται οι πολίτες των δυτικών προαστίων της Αθήνας μετά από πολύωρες και επαναλαμβανόμενες διακοπές ρεύματος.

Οι κάτοικοι σε Περιστέρι, Χαϊδάρι, Ίλιον, Καματερό , Άγιοι Ανάργυροι και Πετρούπολη απελπίστηκαν τα τελευταία 24ωρα καθώς οι 40 βαθμοί τίναξαν το σύστημα στον αέρα με πολύωρες διακοπές ρεύματος.

Μερικές φορές οι διακοπές ρεύματος έφτασαν μέχρι και τις 7 ώρες και αυτή η κατάσταση επηρέασε πολλές μικρές επιχειρήσεις ενώ και στα σπίτια η κατάσταση ήταν αφόρητη.

Οι διακοπές παρατηρούνται συνήθως κατά τις νυχτερινές ώρες.

Η αποκατάσταση των βλαβών δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί πλήρως.

Ο ΔΕΔΗΕ εξέδωσε ανακοίνωση, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως από την πρώτη στιγμή όλο το τεχνικό του προσωπικό βρίσκεται επί ποδός και σε πλήρη ετοιμότητα για την αντιμετώπιση όλων των έκτακτων προβλημάτων και ότι όλο το τεχνικό προσωπικό της εταιρείας βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα και επιφυλακή από την πρώτη ημέρα έναρξης του παρατεταμένου καύσωνα στη χώρα μας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σήμερα (20/07), τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ επιχειρούν για την αποκατάσταση βλάβης στην περιοχή της Νέας Χαλκηδόνας και του Κερατσινίου και η επανηλεκτροδότηση αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.