ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ωραίος ο Κασσελάκης: Φτιάχνει «νέο ΣΥΡΙΖΑ», αφού δεν τον γουστάρουν στον παλιό! Ψηφοφόρους πού θα βρει;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Αττική: Εξαρθρώθηκε νέο κύκλωμα εκβιαστών που είχε άμεσες σχέσεις με την «Greek Mafia»

«Αρκούδος» το όνομα του αρχηγού της οργάνωσης

Αττική: Εξαρθρώθηκε νέο κύκλωμα εκβιαστών που είχε άμεσες σχέσεις με την «Greek Mafia»

Νέο κύκλωμα εκβιαστών που είχε σχέσεις με την «Greek Mafia» εξαρθρώθηκε από την Αστυνομία. Εννέα από τους συνολικά δεκατέσσερις κατηγορούμενους έχουν ήδη προφυλακιστεί.

Ο αρχηγός του κυκλώματος, με τα αρχικά Α.Γ. και ηλικίας 59 ετών, ήταν γνωστός στην «πιάτσα» με το ψευδώνυμο «Αρκούδος» και αποτελούσε το αφεντικό των εκβιαστών που δρούσαν κυρίως στην Ανατολική Αττική, ενώ είχε λόγο και σε άλλες περιοχές.

Κάθε ποσό που εισέπραττε το σημείωσε σε ένα τετράδιο το οποίο εντόπισαν άνδρες της ΕΛΑΣ στο σπίτι του. Αριστερά έγραφε τα ονόματα των μαγαζιών που εκβίαζε η ομάδα του και δεξιά, τα ποσά που έπαιρνε κάθε εβδομάδα (από 50 ευρώ έως 1.300 ευρώ).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο «Αρκούδος» μιλούσε με ισχυρά μέλη της «Greek Mafia» από όπου φαίνεται ότι έπαιρνε «παραγγελίες» τις οποίες μεταβίβαζε στο προσωπικό του κι αυτοί τις εκτελούσαν», τόνισε ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.