ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Αχαΐα: Αλλοδαπός βρέθηκε νεκρός σε δεξαμενή άρδευσης – Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του αγροκτήματος

Οι αστυνομικοί παράγγειλαν τη διενέργεια νεκροτομίας και νεκροψίας στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών

Αχαΐα: Αλλοδαπός βρέθηκε νεκρός σε δεξαμενή άρδευσης – Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του αγροκτήματος

Αστυνομικοί του Τμήματος Δυτικής Αχαϊας, συνέλαβαν έναν άνδρα εις βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια, παράβαση της νομοθεσίας περί εργασίας και κοινωνικής ασφάλειας και παράβαση του Κώδικα Μετανάστευσης.

Ειδικότερα, το απόγευμα της Δευτέρας, σε περιοχή της Δυτικής Αχαΐας, ο κατηγορούμενος, ως ιδιοκτήτης αγροκτήματος, εντόπισε σε ακάλυπτη δεξαμενή άρδευσης, έναν 34χρονο αλλοδαπό, που εργαζόνταν στα κτήματά του, χωρίς τις αισθήσεις του.

Ο 34χρονος, ο οποίος, κατά πληροφορίες, θέλησε να δροσιστεί στη διάρκεια της εργασίας του και κινήθηκε προς τη δεξαμενή, με συνέπεια να πέσει – για άγνωστο λόγο – μέσα σε αυτή, διακομίστηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας, παράγγειλαν τη διενέργεια νεκροτομίας και νεκροψίας στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών και εξερεύνησαν τον τόπου του περιστατικού σε συνεργασία με το Τμήμα Εγκληματολογικων Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επιπλέον, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο αλλοδαπός άνδρας, εργάζονταν στα κτήματα του κατηγορούμενου, χωρίς να συντρέχουν οι νόμιμες προϋποθέσεις και ενημέρωσαν σχετικά το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασιακών Σχέσεων ΣΕΠΕ Αχαΐας, καθώς και την Πρεσβεία του αλλοδαπού άνδρα για το θάνατό του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.