ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Σέριφος: Η απόδειξη ότι είμαστε στην χώρα που καίγονται ακόμα και τα βράχια...

Αχαΐα: Συνελήφθησαν τρεις Πακιστανοί για τη ληστεία του ζευγαριού και το βιασμό της γυναίκας στον Λάππα

Οι δράστες, ηλικίας 20-30 χρόνων, αναγνωρίστηκαν από τα θύματά τους όπως και το όχημα το οποίο χρησιμοποίησαν

Αχαΐα: Συνελήφθησαν τρεις Πακιστανοί για τη ληστεία του ζευγαριού και το βιασμό της γυναίκας στον Λάππα

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, συνέλαβαν τρεις Πακιστανούς για τη ληστεία εις βάρος ενός ζευγαριού και τον βιασμό της γυναίκας στην αγροτική περιοχή του Λάππα.

Οι δράστες, ηλικίας 20-30 χρόνων, αναγνωρίστηκαν από τα θύματά τους όπως και το όχημα το οποίο χρησιμοποίησαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχουν παραδεχθεί την πράξη τους.

Υπενθυμίζεται πως οι τρεις αλλοδαποί μετέφεραν τον 37χρονο άνδρα και τη 38χρονη φίλη του – υπηκόους Βιετνάμ – σε ερημική αγροτική τοποθεσία μεταξύ Απιδεώνα και Λάππα και, αφού τους ξυλοκόπησαν, τους αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 450 ευρώ και τα κινητά τους τηλέφωνα.

Δεν αρκέστηκαν σε αυτό, καθώς όπως καταγγέλθηκε στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, βίασαν τη γυναίκα και στη συνέχεια διέφυγαν από το σημείο εγκαταλείποντας τα θύματά τους.

Το ζευγάρι εντόπισαν το πρωί της περασμένης Τρίτης (18/6) κάτοικοι του Λάππα, οι οποίοι είδαν τον άνδρα και τη γυναίκα να κινούνται πεζοί, με εμφανή σημάδια κακοποίησης στα χέρια και στα πόδια και ενημέρωσαν την ΕΛ.ΑΣ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μεταφέρθηκαν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών «Αγιος Ανδρέας» για την παροχή πρώτων βοηθειών, ενώ τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης στην οποία υπεβλήθη η 38χρονη πιστοποιούν σεξουαλική κακοποίηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.