ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Αχαΐα: Βρέθηκε ζωντανός ο 27χρονος ψαροντουφεκάς που αγνοούνταν – Φοβόταν επιπτώσεις για παράνομη αλιεία και κρυβόταν

Φέρεται να είπε πως από κάποια στιγμή και μετά φοβόταν να εμφανιστεί

Αχαΐα: Βρέθηκε ζωντανός ο 27χρονος ψαροντουφεκάς που αγνοούνταν – Φοβόταν επιπτώσεις για παράνομη αλιεία και κρυβόταν

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση εξαφάνισης του 27χρονου ψαροντουφεκά που ήταν αγνοούμενος για περισσότερες από 20 ώρες στη θαλάσσια περιοχή Λαμπίρι Αγιαλείας στην Αχαΐανεαρός, καθώς εντοπίστηκε ζωντανός.

Μάλιστα, ο ίδιος φέρεται να είπε πως από κάποια στιγμή και μετά φοβόταν να εμφανιστεί.

Βρισκόταν σε χώρο παραλιακού καταστήματος (beach bar) και φοβούμενος πιθανές επιπτώσεις για παράνομη αλιεία, επέλεξε να κρύβεται όλο αυτό το διάστημα, με σκάφη και βατραχανθρώπους του Λιμενικού, ιδιώτες δύτες, ακόμα και ελικόπτερο να ψάχνουν για ένα σημάδι ζωής του, σε θάλασσα και ξηρά.

Ο 27χρονος ψαροντουφεκάς που κινητοποίησε τον κρατικό μηχανισμό και εντοπίστηκε στην περιοχή έρευνας το βράδυ της Τρίτης (11/06/2024), κατέθεσε στους λιμενικούς πως φοβήθηκε και αποφάσισε να κρυφτεί, μέχρι να σταματήσουν οι έρευνες για εκείνον.

Απορίας άξιο ωστόσο αποτελεί και το γεγονός πως δεν φρόντισε να ενημερώσει πως είναι καλά στην υγεία του τον φίλο του ο οποίος και είχε δηλώσει στις Αρχές την εξαφάνιση του.

Πρόκειται για το άτομο, με το οποίο μαζί την Δευτέρα (10-06-2024) είχαν πάει στο Λαμπίρι για νυχτερινή υποβρύχια αλιεία, με τη χρήση ψαροντούφεκου και φακού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.