ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Με λένε Στέφανο»! Ξανασυστήνεται μετά από ένα χρόνο!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Αυτοκτόνησε 46χρονη στον Έβρο – Την εντόπισε κρεμασμένη στην αποθήκη ο άνδρας της

Η γυναίκα άφησε σημείωμα όπου εξηγεί τους λόγους που αποφάσισε να βάλει τέρμα στην ζωή της

Αυτοκτόνησε 46χρονη στον Έβρο – Την εντόπισε κρεμασμένη στην αποθήκη ο άνδρας της

Μία 46χρονη αυτοκτόνησε στο χωριό Χειμώνιο στον Έβρο. 

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του evros-news.gr, την παντρεμένη γυναίκα βρήκε κρεμασμένη ο άνδρας της στην αποθήκη, όπου είχε δέσει το σχοινί στην οροφή και κρεμάστηκε χθες Δευτέρα το μεσημέρι.

Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και η σορός της μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου διενεργήθηκε νεκροψία-νεκροτομή από τον Καθηγητή Ιατροδικαστικής Παύλο Παυλίδη και επιβεβαιώθηκε ότι πρόκειται για αυτοκτονία.

Η 46χρονη στον Έβρο άφησε πίσω της σημείωμα

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η γυναίκα άφησε σημείωμα όπου εξηγεί τους λόγους που αποφάσισε να βάλει τέρμα στην ζωή της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

H Αστυνομία που έχει στα χέρια της το σημείωμα, επιλήφθηκε της υπόθεσης, προκειμένου να εξακριβώσει τα αίτια που έκαναν την γυναίκα να προβεί στο απονενοημένο διάβημα και να θέσει τέλος στη ζωή της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.