ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Αυτός είναι ο 30χρονος Τούρκος που συνελήφθη στη Χίο – Αναρτούσε φωτογραφίες με όπλα (φώτο-βίντεο)

Μπήκε στη χώρα μας στις 14 Ιουνίου, από τα Διαβατά

Αυτός είναι ο 30χρονος Τούρκος που συνελήφθη στη Χίο – Αναρτούσε φωτογραφίες με όπλα (φώτο-βίντεο)

Στο «φως» της δημοσιότητας, ήρθε η κάρτα αίτησης ασύλου του 30χρονου Τούρκου, ο οποίος συνελήφθη για οπλοκατοχή στη Χίο.

Η αίτηση ασύλου του 30χρονου είναι ακόμα σε εκκρεμότητα, ενώ σημειώνεται πως ο άνδρας μπήκε στη χώρα μας στις 14 Ιουνίου, από τα Διαβατά.

Η κάρτα αυτή έχει διετή ισχύ και του χορηγήθηκε από το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου.

Με αυτό το έγγραφο ο 30χρονους μπορούσε να μετακινείται οπουδήποτε ήθελε και έτσι κατάφερε να πάει στη Χίο και να νοικιάσει το σπίτι όπου διέμενε αυτό το διάστημα.

Μάλιστα, διέθετε πολυτελές όχημα και ο ίδιος δεν δίσταζε να δείχνει τον βαρύ οπλισμό που διέθετε στα social media, αναρτώντας φωτογραφίες.

Η ΕΥΠ αλλά και η Αστυνομία, φέρονται να διαθέτουν στοιχεία που δείχνουν ότι ο συλληφθείς συνδέεται μέσω των επαφών του με μαφιόζους, με τις φονικές ενέδρες σε Λούτσα και Πειραιά.

Το κινητό του τηλέφωνο κατασχέθηκε και εξετάζεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. προς αναζήτηση στοιχείων για τις επαφές του, ενώ όπως μετέδωσε τηλεοπτικός σταθμός, για τυπικούς λόγους οι ελληνικές Αρχές ενημέρωσαν και τις αντίστοιχες τουρκικές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.