Ο Στέλιος Βουδούρης, δικηγόρος των τεσσάρων συλληφθέντων μελών του πληρώματος του Blue Horizon που κατηγορούνται για ανθρωποκτονία, σε δήλωσή του, τόνισε πως «δεν πέταξαν τον 36χρονο στη θάλασσα, λύγισε το νύχι του καταπέλτη».

Αξίζει να σημειωθεί πως η δήλωση αυτή, έρχεται την ώρα που τα βίντεο από την προβλήτα του Blue Horizon κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, με μέλη του πληρώματος του Blue Horizon να σπρώχνουν τον 36χρονο και εκείνος να πέφτει στη θάλασσα και να πνίγεται.

Ειδικότερα, όπως ανέφερε: «ούτε διαπληκτισμός υπήρξε ούτε τον πέταξαν στη θάλασσα. Λύγισε το νύχι του καταπέλτη (το κινητό τμήμα του), ο 36χρονος πρώτα ακουμπά το πόδι στην προβλήτα και μετά πέφτει στο λιμάνι. Παραλίγο να πέσει και ο ύπαρχος στη θάλασσα».

">

Αυτό προκύπτει από τις πρώτες εκτιμήσεις του δικηγόρου των συλληφθέντων, όπως σημειώνει ο ίδιος.

Την ίδια στιγμή, πάντως, οι μαρτυρίες για τον άτυχο Αντώνη, τον βιοπαλαιστή που ήθελε να πάει στην πατρίδα του την Κρήτη συγκλονίζουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 36χρονος Αντώνης ήταν το αγαπητό παιδί του Αγίου Νικολάου. Ο Αντώνης Κ., σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, φαίνεται να ήταν άτομο με νοητική υστέρηση.

Μάλιστα, μάρτυρες τονίζουν πως ο άτυχος 36χρονος ζούσε με τα δύο αδέρφια του και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινωνία του Αγίου Νικολάου.