Συνεχίστηκε και σήμερα η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, όπου στο βήμα ανέβηκε ο ιατροδικαστής Ν.Καρακούκης, ο οποίος επέμεινε στο πόρισμα που έχει συνυπογράψει με τον Ν.Καλόγρηα για «ασφυξία».

Σε ερωτήσεις της προέδρου του δικαστηρίου, ο μάρτυρας απέκλεισε το ενδεχόμενο η Μαλένα να έφυγε από ηπατική ανεπάρκεια: «Για την ηπατική ανεπάρκεια πρέπει να έχει μεσολαβήσει ηπατικό κώμα, αιμορραγίες. Η συνάδελφος έγραψε ηπατική ανεπάρκεια, χωρίς να φαίνονται αλλοιώσεις που είναι προαπαιτούμενο» επισήμανε.

Νωρίτερα, ολοκλήρωσε την κατάθεσή του ο παθολογοανατόμος Χρήστος Ευτυχιάδης και ήταν κάθετος λέγοντας ότι τα ευρήματα στην Μαλένα δεν δικαιολογούσαν τον αιφνίδιο θάνατο. «Σαν αιτία αιφνίδιου θανάτου, δεν συζητείται η ηπατική ανεπάρκεια. Αν υπήρχε μεταβολικό νόσημα, θα υπήρχαν συμπτώματα. Αν δεν ήταν αιφνίδιος ο θάνατος, θα έβγαζε νόημα η ηπατική ανεπάρκεια» ανέφερε τονίζοντας την διαφωνία του με τις αρχικές ιατροδικαστικές εκτιμήσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ερωτηθείς για σημάδια που βρέθηκαν κατά την εξέταση του σώματος της Μαλένας, απάντησε: «Μου είπαν για κάποια σημάδια, αλλά αυτά εκφεύγουν του πεδίου μου, δεν μπορώ να τα αξιολογήσω. Εγώ εξετάζω το διά ταύτα. Μου είπαν ότι υπήρξε ασφυκτικός θάνατος και πράγματι τα ευρήματα συμφωνούν».