ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Δικηγόρος μπαινόβγαινε με ναρκωτικά για τους κρατούμενους στις φυλακές Τρικάλων

Ένας σωφρονιστικός υπάλληλος τον είδε την στιγμή που τους παρέδιδε κρυφά κάτι και σήμανε συναγερμό

Δικηγόρος μπαινόβγαινε με ναρκωτικά για τους κρατούμενους στις φυλακές Τρικάλων

Δύσκολα θα τα βρει ένας δικηγόρος από την Αθήνα, ο οποίος δεν αρκέστηκε στις νομικές υπηρεσίες που παρείχε σε τρεις αλλοδαπούς πελάτες του οι οποίοι κρατούνται στις φυλακές των Τρικάλων, αλλά μετέφερε και ναρκωτικά για χάρη τους με αποτέλεσμα να βρεθεί με χειροπέδες!

Ο 65χρονος δικηγόρος, ο οποίος είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, πήγε την Τρίτη στο σωφρονιστικό κατάστημα για να να συναντήσει τους πελάτες του κατά την διάρκεια του επισκεπτηρίου. Όμως, ένας σωφρονιστικός υπάλληλος τον είδε την στιγμή που τους παρέδιδε κρυφά κάτι και σήμανε συναγερμό. Τόσο οι κρατούμενοι όσο και ο συνήγορός τους ακινητοποιήθηκαν και διαπιστώθηκε ότι επιχείρησε να τους παραδώσει συσκευασίες με ηρωίνη και ακατέργαστη κάνναβη, οι οποίες κατασχέθηκαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο δικηγόρος συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας που σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για απόπειρα εισαγωγής ναρκωτικών σε χώρο κράτησης και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων, ενώ παραπέμφθηκε και στο πειθαρχικό του Δ.Σ.Α. και κινδυνεύει να του αφαιρεθεί η άδεια. Η δικογραφία περιλαμβάνει και τους τρεις κρατούμενους των φυλακών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.