ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αν έχει τον Αύγουστο 22% η ΝΔ το Μάρτιο θα δίνει μάχη για το 15%!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Δίωξη εις βάρος πρώην μέλους της διοίκησης του ΔΣΘ για κακοδιαχείριση στα ταμεία του την περίοδο του κορωνοϊού

Η καταγγελία συνδέεται με δαπάνες για την αγορά αντισηπτικών και ειδών καθαριότητας

Δίωξη εις βάρος πρώην μέλους της διοίκησης του ΔΣΘ για κακοδιαχείριση στα ταμεία του την περίοδο του κορωνοϊού

Ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για απιστία και υπεξαίρεση, σε βαθμό πλημμελήματος σε βάρος πρώην μέλους της διοίκησης του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (ΔΣΘ) για υπόθεση κακοδιαχείρισης.

Η καταγγελία έχει να κάνει με τα ταμεία του Συλλόγου και συνδέεται με δαπάνες για την αγορά αντισηπτικών και ειδών καθαριότητας, κατά την περίοδο της πανδημίας του κορωνοϊού.

Είχε προηγηθεί έλεγχος της Οικονομικής Επιτροπής του ΔΣΘ και με βάση την πορισματική έκθεση που συντάχθηκε η σημερινή διοίκηση αποφάσισε να προσφύγει στη Δικαιοσύνη, καταθέτοντας μήνυση στην Εισαγγελία Πρωτοδικών. Σύμφωνα με τη δίωξη, η απιστία αφορά στο ποσό των 105.000 ευρώ, ενώ το ποσό που φέρεται να υπεξαιρέθηκε προσεγγίζει τις 27.500 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για το εάν θα οδηγηθεί η υπόθεση στο ακροατήριο του αρμόδιου δικαστηρίου θα αποφασίσει ο εισαγγελέας Εφετών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.