ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Οι ΗΠΑ πήραν 300 εκατ, ευρώ από τη Novartis χάρη στον Παύλο Σαράκη. Η Ελλάδα τι ακριβώς πήρε, είπαμε;

Διόνυσος: Πακιστανός δολοφόνησε ομοεθνή του – Ο δράστης συνελήφθη στην Θεσσαλονίκη

Ο δράστης είχε συγγενική σχέση με το θύμα

Διόνυσος: Πακιστανός δολοφόνησε ομοεθνή του – Ο δράστης συνελήφθη στην Θεσσαλονίκη

Λίγο πριν αναχωρήσει για άγνωστο προορισμό, στον σταθμό των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, συνελήφθη ο δράστης της δολοφονίας άνδρα Πακιστανικής καταγωγής στον Διόνυσο την περασμένη Τετάρτη.

Όπως προέκυψε, δολοφόνος του 40χρονου περίπου άνδρα που βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένος μέσα στο σπίτι του στον Διόνυσιο, είναι ο 26χρονος συγγενής και συγκάτοικός του τον οποίο αναζητούσαν οι διωκτικές αρχές.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική νεκροψία-νεκροτομή, ο θάνατος του θύματος προήλθε «συνεπεία εξωτερικού τραύματος στο θώρακα από νύσσον και τέμνον όργανο και κακώσεων στο θώρακα και στην κοιλιά», όπως αναφέρει η αστυνομία.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε, στο πλαίσιο της οποίας αξιολογήθηκαν και αξιοποιήθηκαν συνδυαστικά εγκληματολογικά ευρήματα και προανακριτικά στοιχεία, πιστοποιήθηκε η παρουσία του δράστη στον τόπο του εγκλήματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή, αλλά όπως σημειώνεται δεν πρόκειται να απελαθεί από τη χώρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.