ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΝΔ-ΠΑΣΟΚ «δανεικά κι αγύριστα» κι ο ΣΥΡΙΖΑ «τα παίρνει» από τους βουλευτές του! Ωραία χώρα!

Δολοφονία 11χρονης – Σύζυγος 37χρονου: «Δεν ξέρω γιατί το έκανε – Με την μητέρα της Βασιλικής είμαστε σαν αδελφές»

Από την πλευρά του ο αδερφός του δράστη ζήτησε πολύ σκληρή τιμωρία

Δολοφονία 11χρονης – Σύζυγος 37χρονου: «Δεν ξέρω γιατί το έκανε – Με την μητέρα της Βασιλικής είμαστε σαν αδελφές»

Η σύζυγος του 37χρονου που δολοφόνησε την 11χρονη στον Πύργο, κατά τη διάρκεια δηλώσεών της τόνισε πως «δεν ξέρω γιατί το έκανε ο άνδρας μου, με την μητέρα της Βασιλικής είμαστε σαν αδελφές».

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Δεν ξέρω γιατί το έκανε ο άνδρας μου, με την μητέρα της Βασιλικής είμαστε σαν αδελφές. Ο άνθρωπος φαινόταν καλός και αγαπούσε τα παιδιά του. Δεν μπορώ να την αντικρίσω. Τι το να το κάνει η Ιουλία το συγγνώμη».

Από την πλευρά του ο αδερφός του δράστη τόνισε πως «δεν το περίμενα αυτό από τον αδερφό μου. Δεν ξέραμε ότι έχει δικαστεί στο παρελθόν» και ζήτησε πολύ σκληρή τιμωρία.

Οργισμένη ήταν και η αντίδραση του θείου της 11χρονης Βασιλικής για τον καθ’ ομολογίαν δράστη της δολοφονίας του παιδιού.

Είπε μεταξύ άλλων πως ο 37χρονος, που έχει πάρει προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή, είχε εξάρτηση από το καζίνο και είχε φτάσει στο σημείο να μετατρέψει σε νεκροφόρα το αυτοκίνητο που είχε πάρει χωρίς λεφτά από τον πατέρα του κοριτσιού.

«Αν τον είχα τώρα θα τον έκοβα κομματάκια», σημείωσε μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.