ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Δολοφονία 41χρονης εγκύου: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση – Η Γεωργία δέχθηκε τρία χτυπήματα με κουζινομάχαιρο

Η γυναίκα έφερε τραύματα στην δεξιά τραχηλική χώρα, υπέστη διατομή όλων των αγγείων και είχε ακατάσχετη αιμορραγία

Δολοφονία 41χρονης εγκύου: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση – Η Γεωργία δέχθηκε τρία χτυπήματα με κουζινομάχαιρο

Το «φως» της δημοσιότητας βλέπουν τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης στη σορό της άτυχης 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, προέκυψε ότι η γυναίκα έφερε τραύματα στην δεξιά τραχηλική χώρα, υπέστη διατομή όλων των αγγείων και είχε ακατάσχετη αιμορραγία.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες δέχθηκε τρεις μαχαιριές με κουζινομάχαιρο ενώ η σορός εντοπίστηκε μέσα σε έναν σάκο σε δύσβατη δασική περιοχή στο Μονοπηγαδο Θέρμης.

Όσον αφορά τους δύο συλληφθέντες, πρώτος παραδέχθηκε ότι την σκότωσαν ο 34χρονος φίλος του συντρόφου της άτυχης γυναίκας, ενώ ο 39χρονος – μέχρι να εντοπιστεί η σορός και να αντιληφθεί ότι υπάρχουν συνταρακτικά στοιχεία εις βάρος του – αρνιόταν τα πάντα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στη συνέχεια ο σύντροφός της 41χρονης ομολόγησε προφορικά την εμπλοκή του και, μάλιστα, έδωσε τη δική του εκδοχή και φέρεται να είπε ότι πρώτος την τραυμάτισε ο 34χρονος και ο ίδιος την αποτελείωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και οι δύο συλληφθέντες φέρεται να υποστηρίζουν ότι το κίνητρό τους ήταν η ληστεία, όμως κάτι «στράβωσε» και σκότωσαν τη γυναίκα για να μην τους «δώσει» στις Αρχές. Πρώτος ομολόγησε ο 34χρονος ενώ οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του και, αρχικά τον προσήγαγαν, καθώς ήταν σεσημασμένος και στο σπίτι που έγινε το φονικό βρέθηκε το αποτύπωμά του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.