ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Δολοφονία 64χρονου στην Αρκαδία – Σύζυγος 41χρονου: «Μου έλεγε πόσο του αρέσω και μου ζήτησε να βρεθούμε μόνοι μας»

Τι ανέφερε ο δικηγόρος του ζευγαριού

Δολοφονία 64χρονου στην Αρκαδία – Σύζυγος 41χρονου: «Μου έλεγε πόσο του αρέσω και μου ζήτησε να βρεθούμε μόνοι μας»

Η 34χρονη σύζυγος του 41χρονου κατηγορείται για τη δολοφονία του 64χρονου στην Αρκαδία κατά τη διάρκεια κατάθεσή της, τόνισε πως ο δράστης «μου έλεγε πόσο πολύ του αρέσω και μου ζήτησε να βρεθούμε μόνοι μας».

Όπως λέει ο δικηγόρος του ζευγαριού που κατηγορείται για το φονικό στην Αρκαδία «ο 64χρονος την κοιτούσε επίμονα και για αρκετή ώρα, όσο ήταν στο τραπέζι στην ταβέρνα. Αυτός καθόταν στην πλατεία και δεν είχε πάρει τα μάτια του από πάνω της».

Κάποια στιγμή ο 41χρονος σύζυγος απομακρύνθηκε από την 34χρονη και πήγε να μιλήσει σε κάποιες άλλες παρέες. Τότε, όπως λέει ο δικηγόρος Ευάγγελος Λαμπρόπουλος, ο 64χρονος βρήκε την ευκαιρία να την πλησιάσει και με έντονη ερωτική διάθεση, άρχισε να τις λέει κουβέντες.

Η κοπέλα έφυγε αμέσως από κοντά του και αργότερα το ζευγάρι μαζί με κάποιους άλλους από την παρέα της βάπτισης, έφυγαν από την ταβέρνα και πήγαν σε διπλανό καφενείο, με τον 64χρονο να τους ακολουθεί.

Όταν ο σύζυγος της 34χρονης απομακρύνθηκε από κοντά της, την πλησίασε και πάλι και άρχισε να γίνεται ακόμη πιο πιεστικός απέναντί της.

«Έβαλε τα χέρια του γύρω από τη μέση μου και μου ζήτησε να βρεθούμε μόνοι μας και πως τώρα που ήπιε μπορεί να απελευθερωθεί. Μου έλεγε πόσο πολύ του αρέσω», κατέθεσε η 34χρονη γυναίκα.

Το θέμα όμως δεν τελείωσε εκεί καθώς ο 64χρονος τους ακολούθησε μέχρι το αυτοκίνητο, όπως κατέθεσε και ο 41χρονος σύζυγος και εκεί ξεκίνησε το επεισόδιο που κατέληξε στον θάνατο του 64χρονου στην Αρκαδία.

«Δεν άφηνε τον σύζυγο να μπει μέσα στο αυτοκίνητο από την πόρτα του συνοδηγού, προπορεύτηκε αυτός και δεν τον άφηνε να μπει. Μετά τον έσπρωχνε και τον έβαλε με τη βία στη θέση του συνοδηγού. Στη συνέχεια έβριζε και άρχισε πάλι να θέλει να πιάσει την κοπέλα μπαίνοντας μέσα ο μισός, το κεφάλι του είχε φτάσει στις ταχύτητες», είπε νωρίτερα σε ιστοσελίδα ο δικηγόρος του ζευγαριού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα άρχισε να την βρίζει και να λέει «τι είπες μωρή π…..α», με το ζευγάρι να είναι έξαλλο καθώς μέσα στο αυτοκίνητο βρισκόταν και ο 3χρονος γιος της οικογένειας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.