Στο «φως» της δημοσιότητας έρχονται νέα στοιχεία για την άγρια δολοφονία του 73χρονου στην Εύβοια όπου ο ανιψιός του τον μαχαίρωσε μέχρι θανάτου  επειδή αρνήθηκε να του δώσει χρήματα.

«Έλα όποτε θες σπίτι να φας, χρήματα δεν σου ξαναδίνω», φέρεται να του είπαν όταν ήταν μαζί στο καφενείο του Μαντουδίου.

Μετά, ο 73χρονος έφυγε προς το σπίτι του, ο ανιψιός του τον ακολούθησε, τσακώθηκαν και εκείνος του κατάφερε μαχαιριές. Ο θείος σύρθηκε αιμόφυρτος μέχρι το καφενείο του χωριού, ζήτησε βοήθεια και κατέρρευσε.

Οι αστυνομικοί τον αναζητούσαν και εκείνος ομολόγησε τη δολοφονία του στις Αρχές. Μάλιστα, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς: «Μιλάγαμε και η συζήτηση πήγε και στα λεφτά. Mου ήρθε η σπίθα και δεν κρατήθηκα άλλο και τον μαχαίρωσα».

Μάλιστα στην κατάθεσή του έλεγε πως «είμαι εκπρόσωπος του Θεού και του Δία».

Ο άνθρωπος αυτός είχε μετακομίσει εδώ και έναν χρόνο στο χωριό. Πριν, σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, έμενε στη Γερμανία. Όλοι οι συγγενείς και οι συγχωριανοί του δράστη κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο που δημιουργούσε συνέχεια προβλήματα, που ζητούσε λεφτά από όλους και που είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους συγχωριανούς του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, ο δράστης είχε δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στο χωριό.