ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Δεν σε θέλει ο λαός, πάρ'τον Τάιλερ και μπρος»!

Δολοφονία 84χρονης στα Καμένα Βούρλα: «Τσακωνόταν για τα κληρονομικά»

Οι επαφές της ηλικιωμένης βρίσκονται στο επίκεντρο των ερευνών

Δολοφονία 84χρονης στα Καμένα Βούρλα: «Τσακωνόταν για τα κληρονομικά»

Μπροστά σε ένα φρικτό έγκλημα βρέθηκαν αστυνομικοί χθες στα Καμένα Βούρλα, όταν εντόπισαν στο σπίτι της μία 84χρονη γυναίκα δολοφονημένη να φέρει τραύμα στην πλάτη.

Άνδρες της Αστυνομίας ήρθαν αντιμέτωποι με το μακάβριο θέαμα χθες το απόγευμα, μετά από κλήση συγγενικού προσώπου της ηλικιωμένης. Η ίδια δεν είχε δώσει σημεία ζωής από την προηγούμενη ημέρα κι έτσι ο συγγενής της ειδοποίησε τις Αρχές. Κανείς ωστόσο δεν μπορούσε να φανταστεί την αγριότητα του εγκλήματος.

Οι έρευνες των Αρχών για το φονικό στρέφονται προς όλες τις κατευθύνσεις, με τους έμπειρους αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών να ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα. Στο πλαίσιο αυτό θα κληθούν για κατάθεση συγγενικά και φιλικά της πρόσωπα αλλά και άτομα, που επικοινώνησαν με την 84χρονη το τελευταίο διάστημα, προκειμένου να μάθουν αν υπήρχε κάτι που την απασχολούσε ή την προβλημάτιζε. Παράλληλα, οι Αρχές συγκεντρώνουν και υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, ώστε να διακριβώσουν ποιος ή ποιοι μπήκαν στο διαμέρισμα της οδού Παπαδημητρίου, τα τελευταία 24ωρα.

«Η 84χρονη έμενε στη Λιβαδειά και το σπίτι στα Καμένα Βούρλα ήταν το εξοχικό της. Πάντα πηγαινοερχόταν. Το τελευταίο διάστημα, περίπου έναν χρόνο έμενε εδώ σχεδόν μόνιμα», ανέφερε γείτονας της άτυχης γυναίκας και συνέχισε: «Κάθε φορά που ερχόταν από τη Λιβαδειά μας έλεγε ότι ήταν στεναχωρημένη, γιατί είχε τσακωμούς για τα κληρονομικά».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της κοινότητας Καμένων Βούρλων επεσήμανε πως το θύμα παραθέριζε στην περιοχή τα τελευταία 8-10 χρόνια. «Τη βλέπαμε έξω, να κάνει βόλτα, να ψωνίζει, μέχρι εκεί. Ήταν ήσυχη γυναίκα, δεν είχε ενοχλήσει κανέναν», επεσήμανε.

Η απόλυτη φρίκη στο διαμέρισμα
Ο ξάδερφος της άτυχης γυναίκας ήταν εκείνος που πήγε μαζί με αστυνομικούς και έναν κλειδαρά στο διαμέρισμα. Αφού άνοιξαν την πόρτα, βρήκαν νεκρή την 84χρονη, ενώ στο πάτωμα υπήρχαν κηλίδες αίματος και ίχνη από αίμα που είχε πατηθεί από παπούτσια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εντούτοις, δεν υπήρχαν εμφανή σημεία πάλης, ενώ η πόρτα του διαμερίσματός της δεν έφερε ίχνη παραβίασης και ήταν ξεκλείδωτη με το κλειδί πάνω.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.