ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Δολοφονία στα Τρίκαλα: «Ελάτε, τον σκότωσα» είπε ο 46χρονος που αποκεφάλισε με αλυσοπρίονο τον πατέρα του

Στο σημείο της τραγωδίας βρίσκονται άνδρες της αστυνομίας και διενεργείται έρευνα

Δολοφονία στα Τρίκαλα: «Ελάτε, τον σκότωσα» είπε ο 46χρονος που αποκεφάλισε με αλυσοπρίονο τον πατέρα του

Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για την άγρια δολοφονία που σημειώθηκε στα Τρίκαλα. Αφότου ο 46χρονος αποκεφάλισε με αλυσοπρίονο τον 77χρονο πατέρα του φέρεται πως κάλεσε την αστυνομία και είπε: «Ελάτε, τον σκότωσα».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κλήση του 46χρονου στην αστυνομία έγινε μετά τα ξημερώματα του Σαββάτου, στις 02:45, με τον γιο να αποκαλύπτει πως προηγήθηκε καυγάς με το θύμα. Ωστόσο, όπως είπε ο δράστης, ο άγριος διαπληκτισμός που οδήγησε στο φονικό έγινε πριν μέρες, οπότε ο ηλικιωμένος είναι νεκρός εδώ και κάποια 24ωρα.

Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι ο δράστης αντιμετωπίζει πιθανόν ψυχολογικά προβλήματα, όμως η αιτία πίσω από τον φόνο δεν είναι ακόμη γνωστή.

Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

Όταν έφτασαν στο σημείο της τραγωδίας οι αστυνομικοί βρέθηκαν μπροστά σε μια αποτρόπαιη εικόνα. Στη συνέχεια, ο 46χρονος, που αυτοτραυματίστηκε, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με βαθύ τραύμα στον αυχένα.

Οι δύο άντρες βρέθηκαν σε εργαστήριο στην οδό Καρδίτσης. Φωτογραφία από τον τόπο του εγκλήματος δημοσιεύει το trikalavoice.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο σημείο της τραγωδίας βρίσκονται άνδρες της αστυνομίας και διενεργείται έρευνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.