ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Δολοφονία στη Χαλκίδα – Πατέρας δράστη: «Είχε μπλέξει με τον τζόγο – Μου έχει φάει πάρα πολλά λεφτά»

Ο 39χρονος ομολόγησε το σκληρό έγκλημά του και τις κινήσεις που έκανε μετά τη ληστεία μετά φόνου

Δολοφονία στη Χαλκίδα – Πατέρας δράστη: «Είχε μπλέξει με τον τζόγο – Μου έχει φάει πάρα πολλά λεφτά»

Ο πατέρας του 39χρονου καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της 63χρονης στη Χαλκίδα, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή και τόνισε πως «είχε μπλέξει με τον τζόγο, έχει φάει πάρα πολλά λεφτά και από μένα και από τον πατέρα μου».

«Ο γιος μου είχε μπλέξει με τον τζόγο, δεν είχε λεφτά. Ήταν φίλοι από την 1η γυμνασίου (σ.σ. με την κόρη του θύματος), ήταν εργατικός, δεν έχανε ώρα από τη δουλειά του, φιλότιμος, μόνο που είχε μπλέξει με τον τζόγο, έχει φάει πάρα πολλά λεφτά και από μένα και από τον πατέρα μου», είπε αρχικά ο πατέρας του 39χρονου.

Σε ό,τι αφορά το έγκλημα δηλώνει σοκαρισμένος και αναφέρει: «Δεν μπορώ να το πιστέψω, φοβόταν να πατήσει και κατσαρίδα, δεν μπορώ να καταλάβω πώς έγινε αυτό, δεν μπορώ να ηρεμήσω».

«Φυσικά ζητάω συγγνώμη, το κυριότερο είναι αυτό. Δεν μπορώ να χωνέψω ότι σκότωσε γυναίκα αυτό το παιδί, ότι έχει σκοτώσει άνθρωπο. Δεν του έχω μιλήσει, λείπω από τη Χαλκίδα, η γυναίκα μου κοντεύει να πεθάνει», λέει ο πατέρας του δράστη.

Πήγαινε κάθε μέρα στο σπίτι της κόρης

Ο 39χρονος, παιδικός φίλος της κόρης του θύματος ομολόγησε το σκληρό έγκλημά του και τις κινήσεις που έκανε μετά τη ληστεία μετά φόνου.

Ο καθ’ ομολογία δολοφόνος της 63χρονης ανέφερε στους αστυνομικούς ότι ήθελε να πάρει τα χρήματα που υπήρχαν στο σπίτι της μητέρας της παιδικής του φίλης, ωστόσο η 63χρονη τον αναγνώρισε και εκείνος της επιτέθηκε και αφού την πέταξε από την εσωτερική σκάλα του σπιτιού την μαχαίρωνε συνεχώς με ένα κουζινομάχαιρο.

Από την πρώτη στιγμή ήθελε να μην στραφούν οι υποψίες σε εκείνον και για τον λόγο αυτό πήγαινε καθημερινά στο σπίτι της κόρης του θύματος και ρωτούσε αν υπάρχει κάποια πληροφορία για το έγκλημα.

Ο 39χρονος «έσπασε» στην ανάκριση και φέρεται να είπε χαρακτηριστικά στους αστυνομικούς ότι χρωστούσε χρήματα από τον τζόγο, ενώ μάλιστα ήταν αυτός που πήρε πρώτος τηλέφωνο την κόρη του θύματος για να της πει ότι η μητέρα της έπεσε θύμα δολοφονίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.