ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Δολοφονία στην Αλεξανδρούπολη: Με 12 μαχαιριές έσφαξε την 73χρονη σύζυγό του ο 81χρονος

Η γυναίκα φέρει τραύματα στο αριστερό ημιθωράκιο και στην αριστερή τραχηλική χώρα

Δολοφονία στην Αλεξανδρούπολη: Με 12 μαχαιριές έσφαξε την 73χρονη σύζυγό του ο 81χρονος

Με 12 μαχαιριές δολοφόνησε την 73χρονη σύζυγό του ο 81χρονος στην Αλεξανδρούπολη.

Όπως προκύπτει από την ιατροδικαστική εξέταση, η γυναίκα φέρει τραύματα στο αριστερό ημιθωράκιο και στην αριστερή τραχηλική χώρα. Το φονικό όπλο ήταν μαχαίρι και όχι κατσαβίδι όπως είχε αναφερθεί αρχικά.

Ποιος πιστεύετε ότι θα μπορούσε να ηγηθεί ενός ενωμένου πολιτικού σχήματος ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ και να νικήσει τον Κ.Μητσοτάκη και τη ΝΔ σε εθνικές εκλογές;

  • Ν.Ανδρουλάκης (2%, 260 Votes)
  • Σ.Κασσελάκης (8%, 1.258 Votes)
  • Χ.Δούκας (10%, 1.649 Votes)
  • Μ.Χριστοδουλάκης (2%, 356 Votes)
  • Α.Τσίπρας (22%, 3.620 Votes)
  • Άλλος (13%, 2.085 Votes)
  • Κανείς (41%, 6.576 Votes)
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ (2%, 393 Votes)

Σύνολο ψήφων: 16.197

Loading ... Loading ...

Αιτία θανάτου είναι τρώσεις όλων των αγγείων, εσωτερικών οργάνων με εσωτερική και εξωτερική αιμορραγία.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Νίκο Κιφνίδη, πρόκειται για μία άγρια πρωτοφανή επίθεση.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε στην κουζίνα πεσμένη μέσα σε μία λίμνη αίματος και ο θάνατος της ήταν ακαριαίος.

Δίπλα στο μαχαίρι εντοπίστηκε ένα ακονιστήρι. Πιθανότατα ο ηλικιωμένος πρώτα ακόνισε το μαχαίρι και μετά το κάρφωσε στη σύζυγό του.

Ο 81χρονος αμέσως μετά την αποτρόπαιη πράξη του, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει πίνοντας χλωρίνη.

Οι αρχές ειδοποιήθηκαν γύρω στις 9:10 το πρωί από γείτονες στην περιοχή της οδού Πλωτινουπόλεως, οι οποίοι άκουσαν φασαρία και κραυγές από την κατοικία του ζευγαριού.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, γύρω στις 9:08, γείτονας είδε τον ηλικιωμένο να βγαίνει στο μπαλκόνι και να φωνάζει «Σκότωσα τη γυναίκα μου».

Όταν η αστυνομία έφτασε στο σημείο, βρήκε την 73χρονη γυναίκα νεκρή και τον 81χρονο άνδρα σε άσχημη κατάσταση από την απόπειρα αυτοκτονίας του. Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης (ΠΓΝΑ), όπου νοσηλεύεται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αρχές διεξάγουν εντατικές έρευνες για να διαλευκάνουν τις ακριβείς συνθήκες και τα κίνητρα πίσω από το τραγικό αυτό περιστατικό. Σύμφωνα με τους περίοικους υπήρχαν συνεχώς καυγάδες μεταξύ του ηλικιωμένου ζευγαριού, αλλά κανείς δεν περίμενε να φτάσει η κατάσταση στην ανθρωποκτονία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.