ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Δολοφονία στο Μενίδι: «Ο μπαμπάς σκότωσε τη μαμά» φώναζε η κόρη της 40χρονης

Συγκλονιστικές μαρτυρίες για το άγριο έγκλημα

Δολοφονία στο Μενίδι: «Ο μπαμπάς σκότωσε τη μαμά» φώναζε η κόρη της 40χρονης

Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για τη δολοφονία της 40χρονης στο Μενίδι καθώς μια κάτοικος της περιοχής είδε -πέρα από τη σορό της άτυχης γυναίκας- την κόρη της 40χρονης σε κατάσταση σοκ να μιλά στο τηλέφωνο και να λέει πως ο πατέρας της σκότωσε τη μητέρα της.

«Ήρθε μια κοπελίτσα, χαρακτηριστικά εδώ στον τόπο του συμβάντος, και είπε ότι ‘ίσως να είναι η μαμά μου’ ενώ έκλαιγε και ωρυόταν», λέει χαρακτηριστικά.

«Έδειξε μια φωτογραφία στους Αστυνομικούς και έτσι ταυτοποιήθηκε ότι ήταν η μαμά της. Είπε ότι η μαμά της σήμερα δεν πήγε στη δουλειά και αφού έδειξε τη φωτογραφία στους αστυνομικούς τους είπε ότι τη σκότωσε ο μπαμπάς της».

Όπως ισχυρίζεται η κάτοικος, το ζευγάρι είχε αγοράσει σπίτι, πρόσφατα στην περιοχή, ενώ όπως λέει για την κόρη της 40χρονης: «Μιλούσε στο τηλέφωνο και έλεγε ‘έχουν σκοτώσει τη μαμά μου, έχουν σκοτώσει τη μαμά μου’, ήταν πολύ συγκλονισμένη».

«Έλεγε πως “ίσως τη σκότωσε ο μπαμπάς μου, τη βρήκε, καθώς πήγαινε στη δουλειά της”». Όπως εξηγεί, πιθανότατα το κορίτσι εκείνη την ώρα μιλούσε στον αδερφό της και του έλεγε: «Ο μπαμπάς σκότωσε τη μαμά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.