ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η Ακροαριστερά πρώτη στην Γαλλία «δια χειρός» Μακρόν. Να μην απορήσουν οι Γάλλοι για αυτά που έρχονται...

Δολοφονία στο Ψυχικό: Απειλητικά μηνύματα εντοπίστηκαν στο κινητό τηλέφωνο του τοπογράφου

Η Αστυνομία ερευνά εξονυχιστικά όλους τους φακέλους των εργασιών που είχε αναλάβει ο 54χρονος

Δολοφονία στο Ψυχικό: Απειλητικά μηνύματα εντοπίστηκαν στο κινητό τηλέφωνο του τοπογράφου

Τα στελέχη της Ανθρωποκτονιών που έχουν αναλάβει την υπόθεση της δολοφονίας του τοπογράφου στο Ψυχικό, ερευνούν ενδελεχώς όλους τους φακέλους των εργασιών που είχε αναλάβει ο 54χρονος τα τελευταία πέντε χρόνια.

Εκεί που δίνουν βάρος είναι σε ό,τι αφορά τις δουλειές στα νησιά των Κυκλάδων και κυρίως στη Μύκονο.

Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών, από την πρώτη στιγμή βρίσκεται το κινητό τηλέφωνο του τοπογράφου, αλλά και οι ηλεκτρονικές του συσκευές οι οποίες ερευνώνται εξονυχιστικά στα εγκληματολογικά εργαστήρια προκειμένου να εντοπίσουν ένα ίχνος που ίσως τους βοηθήσει να ενώσουν τα κομμάτια του παζλ, για το ποιος ήθελε νεκρό τον 54χρονο άνδρα.

Σε μια πρώτη έρευνα που έχει γίνει στο κινητό τηλέφωνο, εντοπίστηκαν μηνύματα τα οποία περιείχαν απειλές προς το πρόσωπό του τοπογράφου.

Οι Αρχές προσπαθούν να δουν αν αυτές οι απειλές μπορεί να σχετίζονται με την εν ψυχρώ δολοφονία του 54χρονου.

Οι ερευνητές των εγκληματολογικών εργαστηρίων προσπαθούν να κάνουν ανάκτηση ακόμα και από διαγραμμένες συνομιλίες και υλικά του τελευταίου διαστήματος έτσι, ώστε να έχουν πλήρη εικόνα για όλες τις επαφές που είχε ο τοπογράφος.

Με αμείωτους ρυθμούς οι αστυνομικοί λαμβάνουν συνεχώς καταθέσεις από το περιβάλλον του τοπογράφου ένα μέχρι στιγμής έχουν στα χέρια τους ήδη 15 καταθέσεις τόσο από ανθρώπους της Μυκόνου όσο και από πρόσωπα που βρίσκονται στην Αθήνα.

Σύντομα αναμένεται να λάβουν κατάθεση και από τη σύζυγό του, καθώς οι αστυνομικές Αρχές περίμεναν να γίνει πρώτα η κηδεία του.

Μέχρι στιγμής, ωστόσο, από όλες τις καταθέσεις που έχουν λάβει οι αστυνομικοί, δεν έχει προκύψει κάτι ιδιαίτερα σημαντικό.

Παράλληλα, στα εγκληματολογικά εργαστήρια συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η ανάλυση του τεράστιου όγκου των βίντεο που έχουν συλλέξει οι αστυνομικοί.

Προσπαθούν να βρουν το «λάθος» που θα τους οδηγήσει στον εκτελεστή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στόχος τους είναι η πλήρη χαρτογράφηση της διαδρομής που ακολούθησε κατά τη διαφυγή του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.