ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Οι ΗΠΑ πήραν 300 εκατ, ευρώ από τη Novartis χάρη στον Παύλο Σαράκη. Η Ελλάδα τι ακριβώς πήρε, είπαμε;

Δολοφονία στο Ψυχικό: Ο 54χρονος δολοφονήθηκε στο σημείο που φόρτιζε καθημερινά το ΙΧ του – Τι διαπίστωσε ο ιατροδικαστής

Πού στρέφονται οι έρευνες των Αρχών

Δολοφονία στο Ψυχικό: Ο 54χρονος δολοφονήθηκε στο σημείο που φόρτιζε καθημερινά το ΙΧ του – Τι διαπίστωσε ο ιατροδικαστής

Όλο και περισσότερες πληροφορίες αποκαλύπτονται για την εν ψυχρώ δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη το πρωί της περασμένης Τρίτης (2/7).

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, από την ιατροδικαστική έκθεση προκύπτει ότι ο 54χρονος έπεσε νεκρός έχοντας δεχθεί πάνω από 30 σφαίρες. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό του εντόπισε τραύματα σε κεφάλι, κορμό, αλλά και στα πόδια του θύματος, τα περισσότερα εκ των οποίων ήταν διαμπερή από δύο πιστόλια 9 χιλιοστών.

Αναζητούν τον δράστη της δολοφονίας στο Ψυχικό

Ο δράστης του φονικού παρακολουθούσε για τουλάχιστον 3 ημέρες τον 54χρονο. Ήξερε κάθε του κίνηση και το χτύπημά του χαρακτηρίζεται από τις Αρχές ως μελετημένο. Αυτό επιβεβαιώνεται και από το σημείο που ο δράστης επέλεξε να εκτελέσει τον 54χρονο. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία ο δράστης επέλεξε να ανοίξει πυρ τη στιγμή που το θύμα πάρκαρε το ηλεκτρικό του αυτοκίνητο σε συγκεκριμένο σημείο φόρτισης στο Ψυχικό, δρομολόγιο που έκανε καθημερινά. Όταν ο 54χρονος έβγαλε την μπαλαντέζα από το αυτοκίνητο ο δράστης τον πλησίασε και τον εκτέλεσε.

Πλέον τις τελευταίες ώρες οι έμπειροι αστυνομικοί που ασχολούνται με την εξιχνίαση της υπόθεσης επιχειρούν να «χαρτογραφήσουν» την διαδρομή διαφυγής του δράστη με το σκούτερ με τις πλαστές πινακίδες. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές μέχρι στιγμής οι Αρχές έχουν καταφέρει να «ακολουθήσουν» τον δράστη για τουλάχιστον 1 χιλιόμετρο μετά την εκτέλεση του 54χρονου.

Πού στρέφονται οι έρευνες των Αρχών

Μέχρι στιγμής τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής που ασχολούνται με την υπόθεση δεν έχουν καταλήξει σε κάποιο καθαρό συμπέρασμα για τα αίτια του φονικού. Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι έρευνες συνεχίζονται γύρω από την επαγγελματική δραστηριότητα του 54χρονου τοπογράφου, ο οποίος είχε έντονη παρουσία επαγγελματικά σε Κυκλάδες, ηπειρωτική Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό.

Οι αστυνομικοί θεωρούν ότι περισσότερα στοιχεία θα προκύψουν από το κινητό του 54χρονου, που «χτενίζεται» στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ίσως εκεί υπάρχει κάποια ένδειξη ή απειλή που να ξεδιαλύνει το τοπίο και να «δείξει» τον ηθικό αυτουργό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, ανάλογα με τα στοιχεία που θα προκύψουν, δεν αποκλείεται κλιμάκιο του τμήματος της ΕΛ.ΑΣ. να μεταβεί ακόμη και εκτός Αττικής για να έρευνες σε περιοχές όπου δραστηριοποιούνταν ο 54χρονος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.