ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δοκιμή drone σε κατοικημένη περιοχή με πλαστά σήματα της Πολεμικής Αεροπορίας: Μόνο στην Ελλάδα!

Δολοφονία στο Ψυχικό: Ο 54χρονος τοπογράφος είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού πέρσι τον Σεπτέμβριο

Το περιστατικό συνέβη έξω από το σπίτι του στο Χαλάνδρι, στις 23:00 το βράδυ της 21ης Σεπτεμβρίου 2023

Δολοφονία στο Ψυχικό: Ο 54χρονος τοπογράφος είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού πέρσι τον Σεπτέμβριο

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του 54χρονου τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη στο Ψυχικό, καθώς πέρσι τον Σεπτέμβριο είχε πέσει θύμα άγριου ξυλοδαρμού.

Το περιστατικό συνέβη έξω από το σπίτι του στο Χαλάνδρι, στις 23:00 το βράδυ της 21ης Σεπτεμβρίου 2023.

Ο Παναγιώτης Στάθης φέρεται να δέχθηκε επίθεση από αγνώστους άνδρες οι οποίοι, αφού τον χτύπησαν στο πρόσωπο με γροθιές, τράπηκαν σε φυγή.

Αμέσως μετά ο τοπογράφος κατήγγειλε το συμβάν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα όπου και κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από εκείνη την εποχή έως σήμερα η τοπική κοινωνία της Μύκονου μιλούσε για «πόλεμο» στο real estate του νησιού με πολλά εμπλεκόμενα πρόσωπα, από μεσίτες και δικηγόρους μέχρι μεγαλοεργολάβους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.